Választás 2024

2024.04.27. 09:00

Programismertető lakossági fórum Körmenden

Április 30-án, kedden 18 órakor a Batthyány Örökségközpontban, a színház aulájában tart lakossági fórumot dr. Szabó Barna polgármesterjelölt és csapata.

Horváth Zoltán Szabolcs

Dr. Szabó Barna, a Fidesz-KDNP körmendi polgármesterjelöltje

Fotó: VN-archív/Szendi Péter

Az összejövetel elején bemutatkozik a Fidesz-KDNP színeit képviselő „csapat”, azaz dr. Szabó Barna mellett Nagy Gábor, Ferencz Csaba, Kiskós Ferenc, Tóth László, Faragó Gábor, Horváth Tamás, dr. Hadnagy Ádám és Geoscts László képviselő-jelöltek. Ezt követően ismertetik a programjukat. Dr. Szabó Barna elmondása szerint őt főbb „csapásvonalat” jelöltek ki. Ezek pedig a következők: élőbb és élhetőbb településsé tenni Körmendet, a helyi gazdaságot előremozdítani, az egészségügyi ellátást javítani, a város infrastruktúráját fejleszteni, valamint a költségvetés stabilitását megőrizni. Emellett pedig természetesen interaktív lakossági fórumot szeretnének, azaz szívesen, a szlogenjüknek megfelelően tiszta szívvel válaszolják meg a hozzájuk érkezett kérdéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában