Választás 2024

2024.05.09. 19:23

Danka Lajos vezeti a Mi Hazánk listáját Szombathelyen

Dr. Danka Lajos vezeti a Mi Hazánk Mozgalom kompenzációs listáját Szombathelyen.

Vaol.hu

Dr. Danka Lajos (balra), a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi kompenzációs listáján első helyen szerepel

Fotó: Unger Tamás

Nyilvántartásba vette a Mi Hazánk Mozgalom kompenzációs listáját a helyi választási bizottság. A lista élén a szervezet polgármesterjelöltje, dr. Danka Lajos áll, őt Kolonits László, Németi Csaba, Kádár Csaba, Saly Antal, Marton Zsolt Csaba, Benkő Zoltán, Kázmér Balázs, Szekér István és Darázs Hajnalka követi a sorban – derült ki a  város honlapján közzétett dokumentumból. 
Mint arról korábban írtunk, a pártszervezet Szombathelyen valamennyi választókerületben indít képviselőjelöltet. A 12. számú – Petőfi-telepet, Újperintet is magában foglaló – választókerületben Kovács Jenő időközben visszalépett, a Mi Hazánk színeiben Benkő Zoltán Ágh Ernő, jelenlegi önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP) egyik kihívója. 

A Nemzeti Választási Iroda honlapján közzétett adatok szerint ott indul még képviselőjelöltként az LMP-s Gálffy Áron (ÉSZ) és Németh László (KEJVE) is.    
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában