Helyi közélet

2024.05.09. 14:02

Jagodits Zsuzsa: Újabb siker - Fejlemény a szombathelyi ingyenes diákbérletek átvételénél

Jagodits Zsuzsa képviselőjelölt (Fidesz-KDNP) a szombathelyi ingyenes diákbérlettel kapcsolatosan osztott meg jó híreket közösségi oldalán csütörtökön.

Tömböly Ágnes

Múlt pénteken így álltak sorban az ingyenes diákbérletért (is) Szombathelyen

Fotó: VN/Facebook

"Ekkora sor állt tegnap a Blaguss irodánál esőben, az ingyenes diákbérletért! Ezért mondom, hogy szükség van a praktikus, családcentrikus, női gondolatokra a döntéshozásban!" - írta szombati Facebook-bejegyzésében Jagodits Zsuzsa.  A 4. számú választókerület képviselőjelöltje (Fidesz-KDNP) rámutatott: "Ígértek nekünk 'okos várost', amiben minden digitalizáltan intézhető lesz..."

Jagodits Zsuzsa
Jagodits Zsuzsa képviselőjelöltet több szülő megkereste az ingyenes diákbérlet átvétele miatt 
Fotó: VN/Facebook

A szombati posztot csütörtökön délelőtt egy újabb követte: 

Újabb siker!

 - írta közösségi oldalán Jagodits Zsuzsa, egyben megköszönte a szülők jelzéseit és a gyors reagálást is az ügyben. 

A Derkovitson induló képviselőjelölt videójából kiderült: a Blaguss Agora Hungary Kft. bővített, rendkívüli nyitvatartást tett közzé. Abból látszik: az Éhen Gyula téri pénztárban a közlekedési támogatással igénybe vett júniusi diákbérleteket május 30-án csütörtökön, május 31-én pénteken 10 és 18 óra között (12-12.30 ebédszünet), június 1-jén szombaton 8 és 12 óra között lehet majd átvenni. A pénztár június 3-án hétfőn 5 és 17 óra között (12-12.45 óra között ebédszünet) áll nyitva, emellett június 4-5-én, kedden és szerdán meghosszabbított nyitvatartással várják az ügyfeleket. Ezeken a napokon reggel  5 és este 8 óra között (12 - 12.45 óra között ebédszünet) tartanak nyitva. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában