Elismerés

2024.05.17. 13:08

Tehetségbarát önkormányzat díjat nyert Vép – összesen 53 szakembert és 5 települést díjaztak

Kiváló tehetséggondozó, kiváló tehetségfejlesztő és kiváló tehetségsegítők, valamint életműdíjasok és tehetségeket segítő önkormányzatok – köztük a vépi önkormányzat – vehették át csütörtökön a pedagógusok és mentorok legrangosabb kitüntetését, a Bonis Bona díjat.

Tóth Katalin

Forrás: VN

A Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért elismerést idén 53 olyan hazai és határon túli pedagógus és mentor vehette át, aki kiemelkedő munkájával hosszú idő óta segíti a tehetséges magyar fiatalokat. Az eseményen elismerték a Tehetségbarát Önkormányzatok munkáját is: a címet öt önkormányzat – Hajdúböszörmény, Szentes, Vép és Vigántpetend, valamint az V. kerületi Belváros-Lipótváros – vehette át.

Az ünnepi gálán Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára, Nagy-Vargha Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár, Kivés Zoltán, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium önkormányzati helyettes államtitkára, valamint Sándor Kovács Dóra, a Nemzeti Tehetség Központ ügyvezetője köszöntötte a díjazottakat és vendégeiket.

Kovács Péter, Vép polgármestere Molnár Krisztinával, a Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI igazgatójával vette át a díjat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában