Autók

2024.05.19. 14:01

Trabanttól a limitált kabrióig - Veterán autók találkozója Tanakajdon

Délelőtt az 50 esztendeje megszűnt Szombathely-Rum vasútvonalra emlékezett, délután veterán autók találkozójára várta az érdeklődőket Tanakajd. Az ország számos pontjáról érkeztek két- és négykerekű ritkaságok.

Vaol.hu

Farkas Milán és Dávid Erik az I. Veterán és retrójármű-találkozón, Tanakajdon

Fotó: © Cseh Gábor

 

A rendezvény hagyományteremtő céllal, a különböző korosztályú, de járművek iránt érdeklődők összekovácsolására, a tapasztalatcserék és e kissé zárt, "benzinvérű" közösség életébe való betekintés lehetőségeként jött létre - fogalmazott lapunknak  Borosné Ódor Andrea művelődésszervező, aki azt reméli, nem ez volt az utolsó ilyen jellegű program a településen. 

AZ  I. Veterán- és retrójármű-találkozó a tanakajdi sportpálya melletti területen
Fotó: © Cseh Gábor

A szervezésben a két jóbarát, Dávid Erik és Farkas Milán volt a segítségére. Azt mondták: sok veterán jármű találkozón részt vettek már szerte az országban, jó érzés volt most a motor-és autómániásokat hazai pályán is vendégül látni. - Ez egy óriási nagy család, itt mindenki ismer mindenkit, minden találkozó egyben lehetőség az új barátok szerzése, új autók megismerésére. Nincs két ugyanolyan találkozó, mindig jön újdonág - tette hozzá Milán.  

Motorokból sem volt hiány
Fotó: © Cseh Gábor

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában