Közösen

2024.05.01. 11:51

Tűzoltók segítették talpra a májusfát Egyházashetyén - fotók

Tűzoltók közreműködésével állítottak májusfát Egyházashetyén. A falu apraja és nagyja együtt töltötte a kedd délutánt, felszalagozták, majd felállították a település májusfáját az egyházshetyei tűzoltószertár udvarán.

Merklin Tímea

Szalagot kötött a májusfára az Egyházashetyén élő Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke is

Forrás: VN

Főként a gyermekek szalagoztak, de szalagot kötött a fára az Egyházashetyén élő Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke is. A helyi önkéntes tűzoltók segítségével állították fel a májusfát a település hölgyeinek tiszteletére. Igazi közösségi esemény volt, a gyermekek léggömbökkel a kezükben állták körbe a májusfát, és kívánhattak ekkor valamit - hogy mit, azt nem kellett elárulni, az ő titkuk maradt -, majd magasba engedték a lufikat. A szervezők közben egy kis játékra is invitálták a település lakóit: bingózhattak, petanque golyójátékot játszhattak. Volt virsli, zsíros kenyér, sör, a gyermekeknek természetesen üdítő. Öröm volt látni, ahogy kis közösség ismét együtt volt - Egyházashetye mindannyiukat összeköti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában