Nyomokban valóság

2017.12.03. 22:37

Rendhagyó, zenés és kötelező

Ilyen az, amikor a hóhért akasztják: Lévai Balázs ezúttal nem műsorvezetőként, hanem szerzőként és vendégként érkezik a WSSZ Kötelező olvasmány-estjére a színházba.

Ölbei Lívia

Lévai Balázs első regénye, a Beállás sok-sok humorral viszi tovább az olvasót a magyar backstage-ek világába, ahonnan természetesen nem hiányoznak a rákenrol kötelező elemei sem. Teljes fikció-e ez a könyv? Válaszul álljon itt a regény mottója: „A történet és szereplői a képzelet szülöttjei. Figyelem: A képzelet nyomokban valóságot tartalmazhat.” Vagy ez Lukács Laci-gondolat: „Lévai meg a rock and roll? Hagyjad mán! Egyszer jött el velünk, azóta is fáj tőle a feje...” Esetleg egy kis Lovasi András-okosság: „A Lévainak egy baja van, hogy korán abbahagyta a basszusgitározást, így maradt neki a ’mi lett volna ha’, meg a szexuálisan túlfűtött álmodozás.” Közreműködik Czutor Zoltán és Leskovics Gábor, valamint színészek a WSSZ-ből. Kezdés december 7-én 18 órakor. Aki kérdez: Bajomi Nagy György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában