női labdarúgó nb I

2017.11.05. 19:49

Értékes pont az MTK-tól

A női labdarúgó NB I 9. fordulójában a Haladás-Viktória 1-1-re végzett a bajnoki címvédő MTK-val.

Pum András

Haladás-Viktória-MTK Hungária 1-1 (1-1)

Király Sportlétesítmény, 100 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kubicsek.

Haladás-Viktória: BÍRÓ – Balogh, Tálosi, Fördős, Kun (Kiss Zs., 89.) – Fábián, Tóth A. – MANHART– Szakonyi (Csidei, 46.), Siklér, Öreg (Harsányi, 77.) .Edző: Simon Attila.

MTK: Varga L. – Turányi, Vasas L. (Papp D., 46.), Kós, DEMETER – CSÁNYI, Méry, Szabó Zs., Farádi-Szabó – Pinczi, Nagy L. (Oláh, 75.). Edző: Szabados György.

Remekül kezdte a mérkőzést a Viktória: egy kisszöglet után Kun emelt középre, a védők mögül beinduló Siklér 14 méterről, ballal, balról a bal sarokba lőtt (1-0). A korai vezetést a szombathelyieket fogta meg, az MTK irányította a játékot. A 13. percben egy szabadrúgást után a felső kapufáról kipattanó labdát Demeter fejelte hat méterről a hálóba (1-1). A folytatásban is a vendégek domináltak.

Szünet után leült a meccs, egyik oldalon sem alakult ki számottevő helyzet. Igazságos döntetlen született.

Simon Attila: – Nem játszottunk jól, de a bajnok ellen így is fontos pontot szereztünk. Úgy látom, már nincs olyan nagy lemaradásunk a fővárosi gárdához képest.

További eredmények: FTC-Kóka 6-2, Győr-Újpest 6-1, Astra-Diósgyőr 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában