Helyi sport

2018.04.12. 19:38

Ebben a leosztásban folytatódik a pontvadászat a megye I-es és megye II-es fociban

Elmaradt mérkőzéseket pótoltak szerdán a labdarúgó megyei I-ben - a hétvégén folytatódik a pontvadászat a megyei I. és II. osztályban is.

Tóth Gábor, Kelemen Attila

 

Jól megy mostanában a Lukácsházának, van ok az örömre Fotó: Unger Tamás

Megyei I.

A megyei I. osztályban szerdán pótolták az elmaradt Kőszeg-Körmend, Egyházasrádóc-Rábapaty mérkőzéseket.

Kőszeg-Körmend 1-3 (0-2). – Kőszeg, 100 néző,

vezette: Bedi T.

Kőszeg: Bán – Dévai, Gugcsó, Kovács Zs. (Prán), BUJTÁS, Réti (Varga B.), Rácz, Dan, Marti (Biegner), Toldi, Szolyák.

Körmend: Balogh Á. – Bellovics, CZIMBER D. (Tompa), Varga P. (Szakonyi), DEDICS, Kósik, NIKSZ (Major), Balázs, SIPOS (Meskó), Czimber M., Burka.

Gólszerzők: Bujtás, ill. Niksz (2), Sipos.

A hazai csapat a meccs elejétől próbálta ráerőltetni labdatartós, sok passzra épülő játékát a Körmendre. A félidő közepén két középpályás hazai labdavesztés után két gólt szerzett a vendégcsapat – két támadásban kimagaslót nyújtó játékosának köszönhetően. A második félidőben sem változott a játék képe, a hazai csapat támadott, szemre is tetszetősen adogatott, de gólt ismét a vendégek értek el egy kontrából. A mérkőzés végén egy gyönyörű támadás révén a hazai csapat szépített. Az eredményes célfutballt bemutató vendég megérdemelten győzött a kulturáltan és szépen focizó házigazda ellen.

Egyházasrádóc-Rábapaty 1-0 (1-0). – Egyházasrádóc, 100 néző, vezette: Kondor T.

Egyházasrádóc: Bali – Kertes, NÉMETH MARTIN, László, Molnár L., Nyári (Krajczár), Németh Marcell, Réczeg, MÉSZÁROS (Loibenbeck), KAZINCZKI, Tóth M. (Molnár I.).

Rábapaty: Király T. – Vadász, Király L., HORVÁTH K., Fehér, BALHÁSI, Piros, GOSZTOLYA, Szabó A., CSUPOR, KOVÁCS T.

Gólszerző: Mészáros.

Küzdelmes, ám nem túl magas színvonalú mérkőzést játszottak a csapatok. A lelkes, szervezett vendégek az utolsó pillanatig nyílttá tették az összecsapást. A tipikusan egygólos meccsen a hazaiak rúgták azt az egy gólt.

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság a 23. fordulóval folytatódik a hétvégén. Két közvetlen rivális meccsel az Egyházasrádóc-Répcelak derbin. Jó mérkőzést ígér a Szentgotthárd-Jánosháza összecsapás is. Alsóházi derbin fogadja a sereghajtó Vasszécseny a rossz passzban lévő Vépet.

Megyei I. osztály, 23. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Király-Celldömölk (Király T.), Vasszécseny-Vép (Horváth P.), Körmend-Rum (Harcsár R.), Kiswire Szentgotthárd-Jánosháza (Papp P.), Kőszeg-Vasvár (Héra Cs.). Vasárnap, 16.30: Ikervár-Sárvár (Boda Gy.), Rábapaty-Schott Lukácsháza (Szvorda M.), Egyházasrádóc-Répcelak (Takács R).

Megyei II.

Szombathelyi csoport, 22. forduló menetrendje, vasárnap 16.30: Zanat-Rábahídvég (Fodor M.), Tanakajd-Spari (Sály K.), Bozsok-Szentpéterfa (Bognár L.), Gencsapáti-Balogunyom (Szabó III. Z.), Táplán-Sé (Kondor T.), Felsőcsatár-Ják (Horváth P.), Söpte-Gyöngyöshermán (Harcsár R.).

Körmendi csoport, 24. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Körmend VSE-Szakonyfalu (Talabér N.). Vasárnap, 16.30: Nádasd-Szarvaskend (Kedves R.), Magyarszecsőd- Őriszentpéter (Tóth R.), Körmendi Téglagyár-Bajánsenye (Farkas G. F.), Rábatótfalu-Viszák (Héra Cs.).

Sárvári csoport, 20. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Bük-Sitke (Benkő B.). Vasárnap, 16.30: Mersevát-Kemenesalja (Németh L.), Ölbő-Püspökmolnári (Molnár T.), Szeleste-Pósfa-Pecöl (Horváth L.), Uraiújfalu-Gérce-Vásárosmiske (Bedi T.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában