Skorpió Box Club

2018.06.06. 19:28

Nemzetközi ökölvívó-emlékversenynek ad otthont a HaladásSportkomplexum

Szombaton a Haladás Sportkomplexum ad otthont a Skorpió Box Club által rendezett 8. Hauer Lajos nemzetközi ökölvívó-emlékversenynek és a 6. régiós pofonpartinak.

Tóth Gábor

A népes nemzetközi mezőnyt felvonultató ökölvívógála 14 órakor kezdődik, 16 órakor lesz az ünnepélyes megnyitó, a rendezvény várhatóan 20 óráig tart. Érkeznek bunyósok Szlovákiából, Szlovéniából és Ausztriából. Magyar klubok az ország minden részéből neveztek, így például Egerből, Tatabányáról, Pécsről, Budapestről is. A vasi színeket a házigazda Skorpió Box Club sportolói mellett a Haladás VSE és a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület versenyzői képviselik. Minden korosztályban, több súlycsoportban lesz küzdelem, továbbá gálameccsek, bemutatók is színesítik a programot.

- Nagyon boldogok vagyunk, hogy a Hauer Lajos-emléktornánk mára nemzetközi szinten is elismert eseménnyé nőtte ki magát – fogalmazott a főszevező Skorpió BC vezető-edzője, Varga Roland. – Az pedig, hogy a gálánkat impozáns körülmények közepette, az új Haladás Sportkomplexumban rendezhetjük meg, számunkra egyfajta visszajelzés, hogy a klubunkban eredményes munka zajlik. Most végre hazai közönség előtt is ringbe léphetnek a legtehetségesebb ökölvívóink, így például Oláh-Vadász Zoltán, Muhovics Milán, Pörge Bálint, Döbrösi Ádám, Stark Réka. Minőségi bokszgálát hoztunk tető alá, a sportág kedvelői igazi csemegéhez jutnak szombaton – várunk minden érdeklődőt. tg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában