Barátságos focimeccs

2019.12.29. 20:25

Doktorok focimeccse Szombathelyen – Nem bírtak egymással az orvosok és a jogászok

Döntetlennel ért véget Vas megye egyik tradicionális párharca, az orvosok és a jogászok barátságos labdarúgó-mérkőzése.

Tóth Gábor

Közös képen az orvosok és a jogászok csapata

Fotó: Illés Akadémia

Az orvosok–jogászok mérkőzést évente egyszer rendezik meg, az idén már a 29. alkalommal feszültek egymásnak a felek. A 2×40 perces találkozónak az Illés Akadémia műfüves pályája adott otthont.

Vas megyei orvosválogatott–Vas megyei jogászválogatott 3-3 (0-2). – Szombathely, barátságos labdarúgó-mérkőzés, vezette: Magyar P.

Orvosok: Takács T. – dr. Vörös Zs., dr. Kóger T., dr. Hajós Gy., dr. Jánó Z. (dr. Simon I.) – dr. Varga M., dr. Belák M., dr. László L., dr. Molnár M. – dr. Molnár A., dr. Kovács Sz. Csapatvezető: dr. Zsemberi György.

Jogászok: Bertha V. – dr. Szaff L., dr. Kaposi G. (dr. Kövesdi Z.), dr. Iskum D., dr. Németh M. – dr. Józsa Sz. (dr. Tar F.), dr. Kovács K., dr. Bolla M., dr. Stetina Zs. – dr. Csatár M., dr. Kelemen T. Csapatvezető: dr. Csatár Miklós.

Gólszerzők: dr. László L., dr. Molnár M., dr. Kovács Sz., illetve Kelemen T. 3, dr. Csatár M.

Közös képen az orvosok és a jogászok csapata
Fotó: Illés Akadémia

A jogászok remekül kezdték a meccset, és az egész első fél­időben nagy fölényben játszottak, megérdemelten tettek szert 2-0-s előnyre. Sőt, a második félidő elején már három góllal vezettek. Úgy tűnt, hogy eldőlt a presztízscsata sorsa. Az orvosok azonban nem adták fel, nagy küzdelemben visszajöttek a meccsbe és egyenlítettek. Az utolsó percekben mindkét kapu előtt akadt még egy nagy helyzet, de végül maradt az igazságos döntetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában