vasi sikerek

2020.07.22. 18:33

Roncsderbi: népes mezőny, jó verseny

Jól teljesítettek a vasi pilóták a roncsderbibajnokság idei második versenyén.

Tóth Gábor

A szombathelyi színekben versenyző Csercsics Gábor száguld a cél felé

Fotó: Autó-Crash szombathely SE

A Sopronhoz közeli Csapod adott otthont a roncsderbibajnokság idei második versenyének – a Speed Car Auto Motor Sportegyesület Vép volt a házigazda, a szervező. A vépi versenyzők mellett az Auto-Crash Szombathely SE, az Autó Sport Klub Rum és az MJIPSZ Gérce pilótái képviselték a vasi színeket. Népes mezőny állt rajthoz, remekül előkészített pálya fogadta a versenyzőket, és a hangulattal sem volt probléma.

A szombathelyi színekben versenyző Csercsics Gábor száguld a cél felé
Fotó: Autó-Crash szombathely SE

– Összesen 75 nevezőnk volt, látványos, izgalmas versenyt produkáltak a pilóták – fogalmazott Lakatos Róbert, a Speed Car Auto Motor Sportegyesület vezetője, versenyzője. – Új helyszínen bőgtek fel a motorok, nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy a pálya talaja minden igényt kielégítsen, örülök, hogy kedvező visszajelzéseket kaptunk a versenyzőktől. A klubunk három aranyérmet gyűjtött be, aminek nagyon örülök, de annak is, hogy összességében jól teljesítettek a vasi résztvevők.

Eredmények, vasi érmesek, szuperfutam: 2. Komálovics Balázs (Szombathely). Széria kicsi: 1. Lakatos Róbert (Vép), 2. Erős Zoltán (Gérce), 3. Pfender Gyula (Szombathely). Széria közép: 2. Hajgató John George (Szombathely), 3. Komálovics Balázs (Szombathely). Széria nagy: 2. Vörös Dániel (Szombathely), 3. Szabó Zsolt (Szombathely). Lada: 1. Barbalits Benjámin (Vép), 3. Vámos Dániel (Szombathely). Női: 1. Szabó Zsoltné (Gérce), 3. Pfebderné Németh Ágnes (Szombathely). Szerelő: 1. ifj. Horváth István (Vép), 2. Csercics Gábor (Szombathely) Amatőr: 2. Horváth István (Vép).

A 3. futamnak augusztus 2-án Sümeg ad otthont – de még kérdéses, hogy sikerül-e megrendezni a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában