nemzetközi boksz

2021.08.10. 18:27

Remek mérkőzéseket, szép hazai győzelmeket hozott a 13. Ostrom Kupa

A kétnapos megmérettetésen négy nemzet (Magyarország, Svájc, Ausztria, Szlovénia) 39 egyesületének 163 versenyzője mutathatta meg a tudását, felkészültségét.

Tóth Gábor

Hámori Luca balosa ér célba

Fotó: VN/Fitt-Box ÖE

Két ring volt felállítva Kőszeg főterén, összesen 38 bemutató edzőmérkőzést és 75 éles összecsapást láthattak a szurkolók, a sportág iránt érdeklődők.

A vasi színeket a házigazda kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület bunyósai mellett a szombathelyi Hobbisták SE, valamint az ivánci Feja Gym sportolói képviselték. A mezőny minden korosztályt felvonultatott, utánpótlástól a felnőttig. Válogatott versenyzők is ringbe léptek, itt volt az eseményen Bertók Róbert szövetségi kapitány is.

Hámori Luca balosa ér célba
Fotó: VN/Fitt-Box ÖE

A szervezők mindkét nap díjazták a legjobbakat. Az első nap például Búza Rómeó (Fitt-Box) érdemelte ki a legharcosabb versenyzőnek járó különdíjat.

– Egyesületünket 14 ökölvívó képviselte a saját rendezésű, hagyományos gálánkon, kivétel nélkül minden korosztályban ott voltunk – jelezte Varsányi Áron, a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület elnöke, vezetőedzője. – Mindenki szép teljesítményt nyújtott. Örömünkre szolgált, hogy ennyire nagy létszámú versenyt tudtunk összehozni, ráadásul a mezőny is igazán színvonalas volt – ennek eredményeként parázs és technikás mérkőzéseket láthatott a közönség. Reményeink szerint az augusztus 27–28-ára tervezett nagyszabású rendezvényünk, a 3. Mozdulj, Kőszeg honvédelmi és sportnap, azon belül a 12. Jurisics-kupa is hasonlóan jól sikerül majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában