Frissen Vasból

2021.08.17. 10:24

Váradi Benedek a következő szezonban is a Falco csapatát erősíti – hivatalos

A csapatkapitány hosszabbított a szombathelyi klubbal.

falcokc.com, vaol.hu

Falco Kc -Szolnoki olaj,kosárlabda, bajnoki döntő 4. mérkőzés, 20210524, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

Váradi Benedek a történelmi szezon során többször is megmutatta, hogy mekkora értéke a Falcónak, így nagy erősítés, hogy marad. A tavalyi szezonban 45 mérkőzésen átlagban 12,2 pontot és 5,2 lepattanót szerzett és mellette meccsenként 5,4 gólpasszt osztott ki – írja a falcokc.com.

A sárga-feketék vezetőedzője, Milos Konakov is megszólalt a csapatkapitány hosszabbításáról a klub hivatalos honlapján.

- Nagyon örülök, hogy sikerült megtartanunk csapatkapitányunkat. Beni a pályán és azon kívül is egy igazi vezér. Nagy erősítés az Ő maradása. Az első naptól kezdve velünk edzett, úgyhogy top formában van, és nem kell újra beépíteni a rendszerünkbe – értékelt Milos Konakov.

Váradi Benedek a szerződés aláírása utána nyilatkozott a klubhonlapnak.

- Nagy örömmel tölt el, hogy sikerült megegyeznem nevelőegyesületemmel, ahol rengeteg örömet élhettem át az évek alatt. Mozgalmas, érzelemmel teli hónapok vannak a hátam mögött, hisz ez a holtidény, átigazolási időszak sok változást hozott. Valóban benne volt a pakliban, hogy külföldre szerződöm és nem leszek a Falco játékosa. A klub nagyon korrekt volt velem szemben, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Úgy érzem, hogy a nyílt, őszinte kommunikáció sokat segített abban, hogy ezt az időszakot könnyebben éljem meg. Már a szezon végén leültünk a menedzsmenttel és a szakmai stábbal egyeztetni arról, miként képzelem el a folytatást. Biztosítottak arról, hogy tiszteletben tartják, a döntésem és egy bizonyos ideig ki fognak várni a piacon és idő előtt nem hoznak a helyemre senkit. Ismerem Gráczer Györgyöt és Ő is ismer engem. Mindketten őszinte emberek vagyunk, akik tudják, hogy a kimondott szónak ereje van. A szakmai stáb azt is megengedte nekem, hogy szerződés nélkül is a csapattal edzhessek, ami szintén egy kedves gesztus volt Tőlük és köszönöm ezt Nekik és a csapatnak. Voltak ajánlataim európai bajnokságokból, de egyik sem jelentett volna előrelépést. Szakmailag a Falco egyre magasabban jegyzett csapat, ahol a biztos BL szereplés lehetőséget ad arra, hogy magyar bajnokság mellett, hétről-hétre európai top csapatok ellen is pályára léphessek. Egyet ígérhetek, hogy mindent meg fogok tenni, azért, hogy minél több örömet szerezzek, szerezzünk a szurkolóinknak! Hajrá Falco! – fogalmazott a csapatkapitány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában