Foci

2023.09.16. 21:02

Magyar Kupa: nagy csatában búcsúzott a HVSE

A labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulója jelentette a végállomást az NB III.-as Szombathelyi MÁV Haladás VSE számára - Tatabányán kapott ki a hosszabbításban...

Tóth Gábor

Opus TIGÁZ Tatabánya (NB III.)–Szombathelyi MÁV Haladás VSE (NB III.) 2-1 (0-1). Tatabánya, MOL Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés a 32 közé jutásért, vezette: Leél-Őssy Á.
HVSE: Pataki M. – Horváth M., Kovács B., Németh M., Vígh – Czuczi (Varga M., 71) Balogh, Tóth M. – Árvay (Szabó M., 45.) Szenczi B. (Pap M., 45.) Ferencz (Tóth B., 77.). Edző: Szenczi Imre.
Gólszerzők: Szegő (51.), Soltész (92.), ill. Tóth M. (42.).

Nagy iramban kezdett az NB III. észak-nyugati csoportját vezető, esélyesebb házigazda – de a nyomás idővel enyhült. A Haladás egyre többször hozta ki a labdát, egyre több támadást vezetett – sőt, egy remek kontrából az első félidő végén meg is szerezte a vezetést. A második félidőt ismét nagy lendülettel nyitotta a Tatabánya, gyorsan egyenlített. A folytatásban ki-ki meccset vívtak a felek, mindkét gárda előtt akadt lehetőség lezárni a meccset. Aztán jött a hosszabbítás, szögletet rúgott a házigazda, amiből megszerezte a győzelmet, továbbjutást érő második gólt.
Nagy munkát tette a meccsbe a HVSE, megszorongatta bajnokesélyes riválisát – hiába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában