Utolsó fizetés

2023.11.12. 19:42

Véget ér Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető és klubjának hivatalos kapcsolata

Utolsó fizetését kapta meg november elején Pars Krisztián a szombathelyi klubjától, ezzel valószínűleg be is zárult a DOBÓ SE kapuja a kalapácsvető olimpiai bajnok előtt - írja a origo.

Vaol.hu

Forrás: origo.hu

Váratlan fordulatot azért nem lehet emlegetni, mert az egyesületének elnöksége már június végén megállapodott a hamarosan 42 éves kétszereres világbajnoki ezüstérmessel, hogy idén lejáró szerződését már nem újítja meg - írja a origo.hu.

Azt a lehetőséget viszont még felkínálta a klub vezetése, hogyha hivatalos, a WA által is elismert versenyen legalább 74 métert dob, akkor ismét szerződést

 kötnek vele, az eddigiekkel hasonló feltételekkel. Amit a versenyző nem tekinthetett teljesíthetetlen elvárásnak, mivelhogy az egyéni csúcsa 2014 óta 82.69 méter. Amivel simán aranyérmes lehetett volna a budapesti világbajnokságon, feltéve, hogy szintet teljesített magyar válogatott dobóként csatázik a Nemzeti Atlétikai Központban. Ez a nagy és egyedi lehetőség viszont kimaradt az életéből.

Kirekesztettnek viszont aligha érezheti magát, mert a pályát és annak minden felszerelését továbbra is korlátlanul használhatja, úgy, mint a régi szép időkben. 

A teljes írás IDE kattintva olvasható el >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában