Súlyemelés

2023.12.12. 13:26

A súlyemelőknél is járt a Mikulás - Önfeledt háziversenyen mutathatták be a Haladás szakosztályának fiataljai, mit tudnak

Az utóbbi években hagyománnyá vált, hogy december 6. környékén Mikulás Kupát rendez a Haladás VSE súlyemelő szakosztálya. Nem volt ez másképp idén sem.

Sütő Dániel

Önfeledt háziversenyen mutathatták be a Haladás szakosztályának fiataljai, mit tudnak

Forrás: HVSE

Az idei esztendőben is megrendezte a Haladás VSE súlyemelő szakosztálya az ilyenkor szokásos Mikulás Kupáját. A szakosztály háziversenyén összesen 11-en tették próbára tudásukat, ügyességüket. Dobogóra állt Séllei Emília, Kiss Boglárka, Lakics Szófia, Lakics Áron, Kovács Martin, Bakos Barna Szabolcs, Kiss Martin, Hittér Tibor, Benedek Rózsavölgyi, Horváth-Takács Roland, Bakos Nóra Evelin. Az esemény zavartalan lebonyolításában aktívan közreműködtek a szakosztály kis krampuszai is, nevezetesen Boros Viktória, Gyürüs Barbara, Molnár Kinga, Pávolics István, Hegedüs Milán, Pócs László.

– Elnézve a csillogó szemeket, a gyerekek és szüleik is élvezték a tornát – fogalmazott Márkus Erzsébet szakosztályvezető. – A cél az volt, érezzék a kicsik, hogy egy közösséghez tartoznak. Voltak ugyan súly- és korcsoportok, de az eredmények nem számítottak, mindenki győztes volt ezen a minitornán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában