Veretes sikert arattak a gyerekek

2024.01.29. 13:58

A Kötélugró Klub Szombathely fiataljai taroltak az egri országos bajnokságon

A Bosch Mesterek Tornája és Kétköteles Országos Bajnokságon a Kötélugró Klub Szombathely gyerekcsapata két kategóriában is nyert, míg a serdülők a gyorsasági versenyben bizonyultak a legjobbnak.

Sütő Dániel

Forrás: Kötélugró Klub Szombathely

Bánhegyi Attila és Füle Magdolna tanítványai ezúttal Eger felé vették az irányt. A Kötélugró Klub Szombathely három csapattal képviseltette magát a rangos Bosch Mesterek Tornája és Kétköteles Országos Bajnokságon.

A Horváth Sárával, Nagy Majával és Simon Emmával felálló gyerekcsapat a gyorsasági és a szabadon választott kategóriát is megnyerte.

A serdülők között a Molnár Emma, Németh Lili és Pásztorházi Panna nevével fémjelzett trió ugyancsak remekül szerepelt, a gyorsasági kategóriát szintén megnyerték a lányok, a szabadon választottban pedig a negyedik helyen zártak.

Az Iváncsics Annával, Pesti Vandával és Zelenyánszky Lucával felálló felnőtt együttes nem tudott bekerülni a legjobbak közé. Az ifjúsági csapat Nagy Lotti műtétje miatt nem tudott részt venni az országos bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában