Siker

2024.01.19. 21:35

Futsal: szűk kerettel is HVSE-győzelem!

Az NB I.-es futsalbajnokság 20. fordulójában a Haladás VSE a Nyírbátor pályáján aratott küzdelmes győzelmet pénteken este.

Tóth Gábor

Illusztráció!

A címvédő, éllovas, már biztosan alapszakaszgyőztes Haladás meglehetősen felforgatott csapattal, szűk kerettel lépett pályára a forduló előtt a tabella hatodik helyén álló Nyírbátor vendégeként. Kihagyta például a meccset Dróth Zoltán és Vas Ádám is – míg az első számú kapus, Alaztics Marcell kispados volt.

Nyírbátori SC–Haladás VSE 1-3 (0-1). Nyírbátor, 200 néző, NB I.-es futsalmérkőzés, vezette: Balla, Deme, Sántha.

Nyírbátor: Dobi – Szabó S., Szantes-Bíró, Csorvási, Orosz. Csere: Opre (kapus), Tóth M., Varga D., Bartha, Karácsony, Hadházi, Molnár, Szucsányi, Csoma. Edző: Elek Gergő.

HVSE: Homlok – Luiggi, Knizs, Henrique, Sipos. Csere: Alasztics (kapus), Győrfy, Kovács M., Vatamaiuc-Bartha, Fehér, Rutai. Edző: Ferraz Conde Felipe.

Gólszerzők: Szabó S. (27.), ill. Hajmási (16.), Knizs (37.), Csoma (39., öngól).

Küzdelmes, ki-ki meccset játszottak a felek. A Haladásnál volt többet a labda, de jól állt bele a csatába a vendég – megpróbálta kihasználni, hogy a szombathelyi gárda már a harmadik bajnokiját játssza a héten. Mindkét kapu előtt adódott lehetőség, végül Hajmási góljával került előnybe a Haladás az első félidő hajrájában. Fordulás után a Nyírbátor nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, az erőfeszítéseket pedig siker koronázta. A hajrában mindkét csapat a győzelemért harcolt, a Haladás volt pontosabb, és talán jobban is bírta erővel a végjátékot – végül bedarálta ellenfelét (egy öngól is kellett a győzelemhez)!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában