Helyi sport

2024.02.22. 09:00

FTC–Olympiakosz: jöhet a visszavágó!

A labdarúgó Európa-konferencialiga 16 közé jutásért rendezendő mérkőzés visszavágóján a Ferencváros az 1-0-s előnyben lévő görög Olympiakoszt fogadja csütörtökön 21 órakor (M4 Sport).

Vaol.hu

A Ferencváros múlt héten elvesztette a Konferencialigában 12 mérkőzésen át tartó veretlenségét, így a hazai vis - szavágón egygólos hátrányból kell(ene) kiharcolnia a továbbjutást a görög Olympiakosz ellen a nyolcaddöntőbe jutásért. A pireuszi összecsapás többnyire egyenlő erők küzdelmét hozta, de az utolsó harminc percben a házigazda gólra tudta váltani mezőnyfölényét. – Sokan az év mérkőzésének tartják ezt az összecsapást, számomra inkább a pillanat meccse lesz, a nagybetűs meccs. Mindenkit be akarok vonni, nemcsak a játékosokat, hanem a személyzetet és a közönséget is. Azt szeretném, hogy tényleg pokoli hangulat legyen a stadionban. Azt szeretném kérni, hogy az utolsó pillanatig mindenki higgyen a csapatban! Eljöhet az a pillanat, amikor all-int mondunk és mindent egy lapra feltéve rohamozunk, de nem lehet így kezdeni – vezette fel a visszavágót Dejan Stankovic edző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában