Helyi sport

2024.02.05. 13:00

Nagy csatában vereség - A Fazekas Pétert nélkülöző Cell a Pécset fogadta

A férfi asztalitenisz Extraliga 9. fordulójának rangadóján a Fazekas Pétert nélkülöző Celldömölk I. 4-3-ra kikapott a Pécstől.

Pum András

Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő I.–PTE PEAC Kaló-Méh I. 3-4. Celldömölk, Opál-csarnok, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés.

Párosok: Jakab, Huzsvár–Pető, Demeter 0:3 (0-1). Egyéni, 1. forduló: Jakab–Szántosi 3:2, Huzsvár-Pető 1:3, Baranyai–Demeter 2:3 (1-3). 2. forduló: Jakab–Pető 3:1, Baranyai–Szántosi 0:3, Huzsvár–Molnár D. 3:1 (3-4).

Győzött: Jakab 2, Huzsvár 1, illetve Szántosi 1, Pető 1, Demeter 1, Pető-Demeter.

A celldömölkiek legjobb játékosa, Fazekas Péter nem játszott – így alaposan megcsappantak a hazaiak győzelmi esélyei. A vasiak az NB I.-es csapat egyik fiatalja, Baranyai Domonkost nevezték a mérkőzésre. A párosban nem volt esélyük a celldömölkieknek, a pécsiek simábn, 3-0-ra nyertek. Az első körben Jakab megszenvedett Szántosival, de  végül döntő szettben fordított és 3-2-re nyert. Baranyai Domonkosnak három meccslabdája is volt Demeter ellen, végül kikapott. Huzsvár pedig Pető ellen szenvedett vereséget. Az első egyéni kör után tehát 3-1-re vezettek a pécsiek. A második fordulóban Jakab jó játékkal verte Petőt, Baranyai viszont nem bírt Szántosival, így 4-2-re vezettek a pécsiek, ezzel el is dőlt a mérkőzés. Az utolsó meccsen ugyan Huzsvár legyőzte Molnárt, ám ez már nem osztott-szorzott, a Pécs 4-3-ra nyerte a rangadót.

A sok szurkoló előtt lejátszott jó hangulatú mérkőzésen  a celldömölkieknek nem voltak igazi győzelmi esélyeik, de a csapat nagyot küzdött.  

A következő, 10. fordulóban február 24-én a Celldömölk  17 órakor a Győrt fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában