Labdarúgás

2024.03.30. 07:00

NB III.: kell(ene) a három pont!

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Szombathelyi MÁV Haladás VSE vasárnap 16 órakor alsóházi rangadón fogadja az ETO Akadémia csapatát.

Tóth Gábor

Forrás: VN-archív

A bentmaradásért küzdő Haladás VSE szép idegenbeli győzelemmel kezdte a tavaszi szezont, a következő három bajnokiját azonban elbukta – a 13. helyen áll a 16 csapatot felvonultató tabellán. Az ETO Akadémia sincs jobb formában: mind a négy tavaszi meccsét elvesztette – 14. a tabellán, ugyanúgy 19 pontja van, mint a Haladásnak.

– A helyzetünkből kiindulva számunkra minden meccs fontos, minden meccsen a győzelemért lépünk pályára, most is győzni akarunk – jelezte Szenczi Imre, a HVSE mestere. – Ha úgy játszunk, ha úgy harcolunk, ha annyi helyzetet alakítunk ki, mint legutóbb a Kerület ellen, akkor lehet esélyünk a győzelemre. Persze javulnunk kell helyzetkihasználásban – ellenkező esetben küzdelmes, birkózós, szenvedős csata vár ránk. Ferencz Zoltán eltiltása lejárt, a sérülésből lábadozó Kovács Bálint és Varga Csaba játéka kérdéses. Nagyon számítunk szurkolóink támogatására! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában