Kosárlabda

2024.05.18. 20:42

Kocsis Tamás: olyan volt a meccs, mint az egész szezonunk

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapata szépen búcsúzott közönségétől utolsó bajnoki találkozóján, amelyen 100-97-re verte az Oroszlányt. A vasiak trénere, Kocsis Tamás elmondta, Takács Kristóf korai kiválása komoly fejtörést okozott a stábnak.

Sütő Dániel

Fotó: Jambori Tamas

Kocsis Tamás: - Ez a mérkőzés olyan volt, mint az egész szezonunk. Takács Kristóf megsérült a meccs elején, ezzel borult a rotációnk, így már négy maródi alapemberünk ücsörgött a kispadon. Aztán rendeztük a sorainkat, jó ritmusban játszottunk, majd jött a hullámvölgy, amiből kikecmeregtünk, és izgalmas végjátékban behúztuk a találkozót.

Váradi Kornél: - Bár nem volt óriási tétje a mérkőzésnek, ennek ellenére mindkét csapat nagy energiákat mozgósított, aminek következtében egy látványos és kiélezett küzdelem zajlott a pályán. Gyengén kezdtünk, aztán a hajrában sikerült megfordítanunk a találkozó állását, ám a végjátékban hibákat követtünk el, ezért vereséget szenvedtünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában