Kosárlabda

2024.05.13. 14:16

Legördült a kő, tét nélkül lép pályára az Egis Körmend

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság alsóházi rájátszásának kilencedik fordulójában immár tét nélkül utazik Paksra az Egis Körmend, amely kedden 18 órától lép parkettára az atomvárosban.

Sütő Dániel

Fotó: Szendi Péter

Kaposvári győzelmével (83-76) biztosan bennmaradt az Egis Körmend az NB I.-es A csoportban. Szurkolónak, játékosnak, a szakmai stábnak és a klubvezetésnek is legördült az a bizonyos szikla a piros-fekete szívéről, amelynek egészen komoly kálváriát kellett megélnie és túlélnie idén. Egészen biztosan nem kerül be ez a szezon a csapat történetének aranyoldalaira, viszont öröm az ürömben, hogy jövőre ismét a legjobbakkal harcolhat a vasi gárda. 

–  Nagyon örültem annak, hogy minden játékos próbálta magát összedrótozni a Kaposvár ellen, hogy megmaradjon jövőre is az elsőosztályú tagság – fogalmazott Kocsis Tamás, az Egis Körmend vezetőedzője. – Többen is komoly problémákkal vállalták a játékot, de maximálisan átérezték a meccs súlyát. Pakson már tényleg csak azok lépnek pályára, akik egészségesek, a többiek pedig rehabilitálódnak. Soron következő ellenfeleink (Paks, Oroszlány) is bebiztosították már jövő évi NB I.-es tagságukat, így felszabadult játék várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában