• cikk kép
  Foci, asztalitenisz, kosárlabda - Hétvégi sportműsor Vas megyében

  Vas megye - Változatos kikapcsolódást kínál a hétvégi sportprogram Vas megyében.

 • cikk kép
  Programok, rendezvények Vas megyében november 3-tól

  Vas megye - Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények november 3.-tól. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép

  Ruhára, szigetelt házikóra és mancskrémre is szükség lesz a hideg időben

  Készítsük fel kedvenceinket télre

  Egyre hűvösebb van, ezért nem árt kedvenceinket is felkészíteni a télre. Mancskrém, ruha vagy egy jól szigetelt ház – ezekre biztosan szükség lesz idén is.

 • cikk kép

  Szeressük egymást gyerekek

  A nemzet bölcsülő csótánya

  Nagy Feró a magyar könnyűzene markáns egyénisége. Kócos gondolataival hajdan fekete bárány volt, majd jól fésültként mentor lett. Legutóbb a palotavárosi fesztivál közreműködőjeként találkoztunk vele.

 • cikk kép

  Földesi János és neje a gyűjtőutakról mesélnek

  A Boglya 30 esztendős

  Szombathely - Jubileumi koncertet ad a 30 éves Boglya Népzenei Együttes november 7-én 19 órától az MMIK színháztermében. A műsorban több saját gyűjtésű számot is játszanak, amelyekhez erdélyi kalandok, élmények is kapcsolódnak.

 • cikk kép
  Staféta Falusi Anikóval

  Hogyan egészíti ki egymást a zenetanári és a korrepetitori munka? – kérdezte Kovács Zsu Falusi Anikótól, a NyME Zenei Tanszékének docensétől, a WS Színház korrepetitorától.

 • cikk kép
  Egér Ágota meséi: Egy régi hagyomány

  Újra november van, az elmúlás hónapja. Ez a hűvös, borongós, ködös hónap jelzi az ősz végét, és egyben a tél kezdetét.

 • cikk kép
  Mi dolgunk itt a Földön? - Beszélgetés a lélek vándorútjáról

  Ha csupán az anyagi javak, a pénz, a gazdagság megszerzése lenne az élet célja, nem lenne értelme itt az életnek. Szerencsére azonban egyre többen ismerik fel, hogy a szeretet, az összetartozás, az összekapcsolódás visz előre, és a Föld minden élőlényének egymással harmóniában kell élnie. Földi életünk során törekedjünk erre.

 • cikk kép
  Mindenszentekről és halottak napjáról

  Mindenszentek és a halottak napja az emlékezésé. A holtak ünnepe. Hogyan tartják, egyáltalán megtartják-e ezt a történelmi egyházaknál? Milyen különbségek jellemzik az egyes felekezeteket?

 • cikk kép
  Ebben a „pörgős” világban az elmúlásról beszélni szinte természetellenes

  Polcz Alaine pszichológus sokszor elmondta: aki haldoklókkal foglalkozik, az azzal szembesül, hogy jó élni. A Hospice-t Magyarországon megalapító Polcz Alaine élni tanult a haldoklóktól. A szombathelyi Hospice kuratóriumának egyik tagját, dr. Asbóth Máriát arról kérdeztük: ő hogyan vélekedik a halálról, az elmúlásról?

 • cikk kép
  Sok idő a kutyabőr nyomára bukkanni

  Szombathely - A családfakutatást elkezdeni nem bonyolult dolog, elég hozzá egy laptop, meg jó pár óra, bár sok nehézséggel fogjuk szembetalálni magunkat, idővel pontot tehetünk arra a kérdésre, honnan is származunk.

 • cikk kép
  Programok, rendezvények Vas megyében október 27-től

  Vas megye - Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények október 27-től. Böngésszen, és válogasson!

Magazinok