• cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Vas megyében november 17-től

  Vas megye - Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények november 17-től. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép
  Staféta Kulcsár Lászlónéval

  Melyik problématípus érinti a legmélyebben? – kérdezte Fasching Zsuzsanna Kulcsár Lászlónétól, a Pálos Károly SZSZK vezetőjétől.

 • cikk kép
  Amilyen a gazda, olyan a kutya is

  Dozmat – Célszerű már három hónapos korban elkezdeni kedvenceink tanítását, ha valódi eredményt szeretnénk elérni. Határozottak és következetesek lehetünk, de durvák sosem.

 • cikk kép
  Koltai Róbert, innen a szomszédból

  Koltai Róbertnek a játék az élete. Mindenből poént csinál, a szombathelyi Siker Könyvtárban is, ahova zenés beszélgetésre kapott meghívást. Kívánságműsor lesz belőle. Jó lenne, ha minden kívánságunk így teljesülne.

 • cikk kép
  Újjászületett templomok - A dozmati templom egy római kori villára épült –

  A barokk időket idézi a dozmati Szent György-templom gazdag főoltára, a két mellékoltár és a szószék, akárcsak a Dorffmaister-kép. Dr. Perger Gyula plébános kalauzolt körbe bennünket a frissen renovált templomban.

 • cikk kép
  Mormonok - Havonta egyszer lemondanak a világi dolgokról

  Szombathely - – Németh Gábor két és fél éve jóformán még azt sem tudta, hogy létezik mormon egyház, ma már azt is tudja, hogy nem is így hívják őket. Lemondott a káros szenvedélyeiről, havonta egyszer nem eszik, és nem iszik. Szabadidejét pedig teljes mértékben mások segítésének szenteli. A szombathelyi gyülekezet elnökével beszélgettünk.

 • cikk kép
  Nőkormányzat - Két vasi falu, amit nők irányítanak

  Döröske, Porpác -– Bizony megeshet, hogy egy testületi ülésen pityeregnek a képviselők. Egyszerűen azért, mert meghatódnak. Mert nők.

 • cikk kép
  Vendéglátásból jeles, avagy mit adjunk a fánk imádó amerikaiaknak?!

  Szerzőnk megmutatja, milyen értékeket tud felmutatni a magyar konyha az amerikai áradattal szemben.

 • cikk kép
  Programok, rendezvények Vas megyében november 10-től

  Vas megye - Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények november 10-tól. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép
  Staféta Fasching Zsuzsannával

  Hogyan hat a zene a testi-lelki egészségünkre? – kérdezte Falusi Anikó Fasching Zsuzsanna adjunktust, diplomás zeneterapeutát.

 • cikk kép
  Közönségdíjat nyert a szombathelyi divattervező

  Pomozi Pétert választotta egy neves magyar divatlap olvasói közönsége az év fiatal divattervezőjének. Így talán a cél is közelebb került: a magyar divattervezést ugyanis nemzetközi szintre emelné és ismertté tenné.

 • cikk kép

  Befejezetlen naplójáról, a tengerről és a csillagokról

  Cserhalmi György visszamenne a jó kis porba

  Visszavágyik abba a jó kis porba, ahonnan jött, így fogalmazta meg az érzéseit. Rendszerváltó személyiségnek tartják, mert ő mondta el 1989. március 15-én az új 12 pontot. Azóta mindkét politikai oldalról bélyegeket aggattak rá, egyetlen állami kitüntetést nem kapott az elmúlt negyed században, csak szakmai elismeréseket. Most a Nemzet Színészei közé választották.

Magazinok