• cikk kép
  Staféta dr. Tóth Lászlóval

  Hogyan egyeztethető össze az ügyvéd igazságérzete és az ügyfelek akarata? – kérdezte dr. Hoós Tibor a Vas Megyei Ügyvédi Kamara elnökétől, dr. Tóth Lászlótól.

 • cikk kép
  Maksa Zoltán híradó nélkül is humorizál

  Veszprém - Maksa Zoltán 32 éve járja már az országot. A humoristát a Szeszélyes évszakok Maksa Híradójából ismerte meg igazán az ország. A nevettető kérdésünkre elárulta, otthon bizony ő is pihen! Egy országot megnevettetni, mosolyt csalni tízmillió ember arcára nem könnyű feladat. Maksa Zoltán azonban megpróbálta, s egy országnyi ember szívébe lopta be magát. Kedves, közvetlen, aki képes magán is nevetni.

 • cikk kép

  Útközben elfogyott a pénzük, beálltak szőlőt szüretelni

  Mézeshetek a világ körül

  Székesfehérvár - Éppen három évvel ezelőtt, 2011 júniusában, a boldogító igen kimondása után alig néhány nappal Harkányi Árpád és Zárug Zita elindultak nászútjukra. A legtöbb nászúttal ellentétben azonban, Zitáék még most is a mézesheteiket töltik. A világ körül.

 • cikk kép

  A hamburgert is túlélte a népi étek - Hajnalban már izzik a plató

  Porpáczy Gábor lángoskirály lett

  Minden nap kígyózó sorok, türelmesen várakozó emberek a piacon. Aztán a jutalom: jó illatú, friss és ropogós lángos. Porpáczy Gábor fogalom Szombathelyen.

 • cikk kép
  Ötcsillagos séfből lovag

  Az Első Magyar Fehér Asztal Lovagrend ünnepélyes ceremóniáján avatta lovaggá Borda Attilát, egy sárvári hotel séfjét. Az ország legjobb gasztronómiai szakembereit tömörítő társaságnak ő az első Vas megyei tagja.

 • cikk kép
  Lackfi János nem akart papája klónja lenni

  Lackfi János, napjaink egyik legnépszerűbb szerzője volt a vendége annak az író-olvasó találkozónak, amelyet az Ünnepi Könyvhét tiszteletére szerveztek.

 • cikk kép
  Pődör György - Akinek kincs a kő

  Ezernyi gyereket vitt már ásványgyűjtő túrára Pődör György, akinek 30 ezer darabos gyűjteménye van, és ingyenesen látogatható magánmúzeumot tart fenn Vasszécsenyben mindenféle támogatás nélkül. Azt mondja, élvezi, hogy „ezt a gesztust megteheti már a környezete felé”.

 • cikk kép
  Az Őrség viagrája meg a Titkos pizsama

  Amikor megérkezik az autó a kőszegi Jurisics-vár bejáratához, és komótosan kiszáll belőle az öröktől ismerős Scherer Péter, Mucsi Zoltán és Katona László, az embernek az az érzése támad, hogy megállt az idő. Pedig dehogy.

 • cikk kép
  Használt autógumikból készülnek a látványos szobrok

  Különleges hobbija van Demeter László dísznövény-kertésznek: ha éppen nem a növényeivel foglalatoskodik, akkor használt gumiabroncsokból készít életnagyságú szobrokat.

 • cikk kép
  Nyaralás a kutyával - megoldható

  Beköszöntött a nyár és a sokan már lázasan keresik a tökéletes pihenés és kikapcsolódás úticélját. A kevésbé rutinos, újdonsült kutyatulajdonosok számára ilyenkor komoly fejtörést okoz a nyaralás megtervezéskor, hogy miként oldják meg az üdülést úgy, hogy kedvencük is velük maradhasson.

 • cikk kép
  Győrfi Pál az elsősegélynyújtásról

  Pápa - Ne féljünk az elsősegélynyújtástól, azzal kárt nem okozhatunk! – hangsúlyozta Pápán tartott előadásában Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

 • cikk kép
  A csajok is imádják a focit

  Elkezdődött a 2014-es labdarúgó-világbajnokság, amely a férfitársadalom nagy részét egy hónapra a tévé képernyője elé szegezi. Azonban sok lány talán még lelkesebben várta az eseményt, mint gondolnánk. Görög Emese és Szepesi-Kovács Eszter magyar bajnok volt labdarúgók mesélnek szurkolásról, illetve a nők és a foci viszonyáról.

Magazinok