Hétvége

2015.02.17. 11:27

Hanna megmondja: Sulibeli viszályok

Minden iskolában előfordulnak kisebb-nagyobb veszekedések. Ezek általában nem tartanak tovább egy hétnél, de (sajnos) vannak kivételek.

Mehlhoffer Hanna

Előfordulhat, hogy annyira összeveszik valaki valaki mással, hogy egyre jobban elfajulnak a dolgok. Ez főleg a lányokra jellemző, ők sokkal hajlamosabbak a veszekedésre, mint a fiúk, legalábbis én így vettem észre. Gondolom, veletek is történt már ilyesmi. Abban az osztályban,  ahova én járok, nagyon sokat veszekednek a lányok. A fiúk már kevésbe, de ha két fiú összeveszik (legtöbbször az osztály két bohóca veszekszik  :D),  az nagyon durva szokott lenni.  Mi lányok inkább úgy veszekszünk, hogy ronda dolgokat vágunk egymás fejéhez. Inkább szóban bántjuk a másikat, és csak nagyon ritkán verekszünk. ( J) De a fiúknál egészen más a helyzet. Ők, ha összevesznek, egymásnak esnek, ütik, rugdossák egymást, stb. (Persze ez nem minden fiúra igaz). Én személy szerint nem szeretem a veszekedéseket. De azt utálom a legjobban, amikor nem is vesznek össze igazából, csak úgy tesznek, hogy valamit kiszedjenek a másikból, aki nem akarja nekik elmondani, mert a bizonyos „utált” illetővel barátkoznak. Ez annyira idegesítő szerintem. Ha barátok vagyunk, ne tagadjuk le, vállaljuk fel! De ezek után (általában) a többiek mindig kibékülnek, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Remélem, ti nem veszekedtek annyit, mint mi.

Ne feledjétek: lehet nekem írni e-mail-ben, hogy mit gondoltok a témáról! Várom a mail-jeiteket! [email protected]!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!