• cikk kép

  A Savaria Szálló európai színvonalon működött, hozzá hasonló alig volt vidéki magyar városokban

  Ahova limuzinnal jött Fedák Sári

  Sok kalandot megélt a Savaria Szálló a 100 éves története során, fénykorában kulturális események pompás színhelye, szereplőinek átmeneti lakása volt.

 • cikk kép
  Néhány kedves, vigasztaló szó...

  Zalaegerszeg - A tettekben megnyilvánuló szeretetről fejtette ki gondolatait Stróber László zalaegerszegi apátplébános.

 • cikk kép
  István atya elmélkedései - lemondani mások javára

  Zalalövő - A Horváth István Sándor zalalövői plébános evangéliummagyarázatait bemutató sorozatunkban ezúttal a nagylelkűség példájáról olvashatnak.

 • cikk kép
  Programok, rendezvények Vas megyében november 24-től

  Vas megye - Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények november 24-től. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép
  9 tudnivaló chatelőknek - Erre figyelj, ha nem akarsz bajba kerülni vagy megsérteni valakit

  Vérig sérthetsz valakit és magadat is veszélybe sodorhatod, ha nem tartod be az online kommunikáció alapszabályait. 9 pontban összefoglaltuk, hogyan kerülheted el a bajokat.

 • cikk kép
  Szombathelyi fotós lány Indonéziában

  Egy színes, barátságos világba, Indonéziába utazhatunk Németh Alízzal, akinek fotókiállítása a Frei kávézóban nyílt „Közelebb a távol” címmel.

 • cikk kép
  Egy alkotó nap Varga Liviusszal családi otthonában

  Dunaújváros - A Quimby zenekar alapító tagja, csörömpölés- és hangulatfelelőse. Alfahím a kutya vacsorája nevű formációban. Tom Waits- és J.J. Cale- rajongó. Elvetemült pecás. Műsorvezető és riporter. Családbarát, bár nagymértékű fogyasztása túlzott jókedvvel, és akár némi művelődéssel is járhat. Dunaújváros szülötténél, Varga Liviusnál jártam.

 • cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Vas megyében november 17-től

  Vas megye - Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények november 17-től. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép
  Staféta Kulcsár Lászlónéval

  Melyik problématípus érinti a legmélyebben? – kérdezte Fasching Zsuzsanna Kulcsár Lászlónétól, a Pálos Károly SZSZK vezetőjétől.

 • cikk kép
  Amilyen a gazda, olyan a kutya is

  Dozmat – Célszerű már három hónapos korban elkezdeni kedvenceink tanítását, ha valódi eredményt szeretnénk elérni. Határozottak és következetesek lehetünk, de durvák sosem.

 • cikk kép
  Koltai Róbert, innen a szomszédból

  Koltai Róbertnek a játék az élete. Mindenből poént csinál, a szombathelyi Siker Könyvtárban is, ahova zenés beszélgetésre kapott meghívást. Kívánságműsor lesz belőle. Jó lenne, ha minden kívánságunk így teljesülne.

 • cikk kép
  Újjászületett templomok - A dozmati templom egy római kori villára épült –

  A barokk időket idézi a dozmati Szent György-templom gazdag főoltára, a két mellékoltár és a szószék, akárcsak a Dorffmaister-kép. Dr. Perger Gyula plébános kalauzolt körbe bennünket a frissen renovált templomban.

Magazinok