Hétvége

2016.06.03. 10:48

Közönségtalálkozóra hív a Prémium magazin

Már kapható az újságárusoknál a Pannon Lapok Társasága Prémium magazinjának nyári lapszáma, borítón a gyönyörű fiatal modellel, Horváth Alizával. A kiadvány interjúkkal, számos érdekes történettel, utazási tippekkel, divat- és egészségrovattal is jelentkezik.

Vas Népe

Hosszabb nyaralásra is elegendő írással és csodálatos képekkel jelentkezik a forró évszak magazinja. Nyolcvannégy oldalon ezúttal is jól megférnek a könnyed hangulatú beszélgetések, a komolyabb témájú írásokkal. Erre a három hónapra igyekeztünk hamisítatlan nyári összeállítást készíteni. Nemcsak az utazáshoz adunk ötleteket, de segítünk abban is, hogy egy nagyobb bőröndbe elférjen minden szükséges holmi, amivel elindulhatunk. Gondoltunk azokra is, akik csak rövidebb kiruccanásra szánták el magukat, összeszedtük hát a régió legizgalmasabb programjait, hiszen céljaink között szerepel, hogy olyan kiadványt adjunk az olvasók kezébe, amelyből minden korosztály szívesen válogat.

A fiatalok lendülete, az érett, tapasztalt középkorúak higgadtsága és az idősek bölcsessége egyaránt kiolvasható a sorok közül. A nagyobb lélegzetű interjúkat ajánlókkal, divattippekkel, utazási tanácsokkal, gasztronómiai írásokkal váltogatjuk. A lélekegészség, a helytörténet, a tudomány és a művészet jól megfér egymás mellett a Prémium magazinban.

Régi vágyunk volt, hogy bemutathassuk olvasóinknak címlaplányunkat, akit szó szerint útközben sikerült megfotóznunk, hiszen Aliza megkeresésünkkor egyszer Barcelonában, máskor Malajziában dolgozott. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy nyilatkozott nekünk Kiss Norbert, Európa-bajnok kamionversenyző. Egy nagy találkozás emlékét idézzük fel az Endrei Judittal készült beszélgetéssel, aki a televíziózás hőskoráról is mesél. Igent mondtak felkérésünkre a szombathelyi női kézilabdások, akik átlátszó alsóneműben mosolyogtak fényképezőgépünk előtt. Exkluzív fotósorozatunkon igazi bombázókként pózolnak. De találkozhatnak Spiró Györggyel és Petró János karmesterrel, meg Torjay Valter művészettörténésszel is mindazok, akik belelapoznak a friss lapszámba.

A Prémium Premier vendége lesz Prieger Zsolt zenész, újságíró, az Anima Sound System vezetője...

Ezúttal régi korok letűnt mesterségeinek nyomába eredtünk, írásunkból kiderül, milyen jövő vár a szűcsmesterségre és az is, mitől szól szebben a hosszú hónapok alatt készülő hegedű. Különösen akkor, ha azt Szatmári László Gábor lakkozza fényesre. Felkerestük Paál Lászlót, az egykori versenytáncost, aki Rimányiné Kiss Anikónál kezdte pályafutását. A sportoló később úgy döntött, saját vállalkozásba kezd, a nevével fémjelzett póznadrágokat és a kristályokkal díszített bikiniket a világ élvonalában versenyző testépítők teszik ismertté. László varrodájába sok szép holmit fotóztunk.

...Winkler Róbert újságíró, a Totalcar vezető szerkesztője, műsorvezető...

Ki gondolta volna, hogy csak Séig kell autóznunk, ha az óceánhoz vágyunk! Mester Ildikó gyógyszerész hamisítatlan trópusi virágok illatával ismertetett meg minket, sőt tégelybe zárt titkait olvasóinkkal is megosztja. Rózsavizes kreációját kipróbáltuk: órák múlva is éreztük a csuklónkon a virág semmi máshoz nem hasonlítható illatát. Egyik írásunk szereplője, Halmai Dóra, nemcsak bőrünk védelmére hívja fel a figyelmet, de arra is, hogy nyáron fokozottan fontos a megfelelő folyadékpótlás. Dóri gyümölcsleveket, turmixokat készített, hogy tudatos étkezésünkkel és rendszeres mozgással hozzuk formába magunkat a strandszezonra.

...és Zsámboki Marcell, a Magyar Táncművészeti Főiskola egyetemi docense

Az elmúlt időszakban sokat változott a lap. Megújult az arculat, a grafikai elemek, a tördelés és minden más is. A stáb azonban a kezdetektől ugyanazzal a lelkesedéssel dolgozik. Halmágyi Miklós főszerkesztő sok évtizedes újságírói és vezetői tapasztalata adja a szakmai garanciát, Kovács Ágnes szerkesztő televíziós gyakorlatával jól ráérez a képek és a szöveg egymásra utaltságának fontosságára, Zergi Borbála gyönyörű fotográfiái garantálják a legmagasabb minőséget. A csapathoz jó ideje Timár Gergely fotográfus is csatlakozott, aki már első alkalommal fantasztikus címlapot készített, azóta oszlopost tagjává vált szerkesztőségünknek. Tele vagyunk ötletekkel, tavasszal útjára indítottuk múltidéző rovatunkat, amely régi helytörténeti ínyencségeket dolgoz fel szép képi megoldásokkal. Almásy László után ezúttal az utolsó szombathelyi villamosvezetőt és kalauznőt, Horváth Mariskát és Főző Karola virágüzletét keltettük életre színészek, sminkesek és jelmeztervezők segítségével.

Halmágyi Miklós főszerkesztő

Elindítottuk a lap facebook-profilját, mára másfél ezer követőnk figyeli a kiadvány készültét. A magazin honlapján beleolvashatnak írásainkba, gazdag képi anyaggal illusztráljuk is azokat.

Szeretnénk, ha magazinunkat minél többen forgatnák, ezért június 11-én, szombaton, este hét órakor elindítjuk a Prémium Premier-sorozatot a Weöres Sándor Színházban. Ezen túl minden új lapszám megjelenésekor közönségtalálkozót szervezünk. A rendezvényen két fotográfusunk alkotásaiból nyílik kiállítás Foglyul ejtett lélek címmel. Majd Jordán Tamás, a színház igazgatója olyan vendégekkel beszélget, akik szerepeltek vagy szerepelnek majd a magazinban.

Meghívásunkra örömmel érkezik Prieger Zsolt zenész, újságíró, az Anima Sound System vezetője, Winkler Róbert újságíró, a Totalcar vezető szerkesztője, műsorvezető, Zsámboki Marcell, a Magyar Táncművészeti Főiskola egyetemi docense. Közreműködik Völgyi Attila gitárművész és Pulay Terézia fuvolaművész. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Addig is figyeljenek ránk kiadványunk honlapján: a www.premiummagazin.hu-n és kedveljék a https://www.facebook.com/Premium.Magazin" target="_blank"" target="_blank" oldalát.

 

Nyáridő

Ki tudja, milyen nyarunk lesz? Lehet, hogy forró és hosszú, lehet, hogy rövid és eső áztatta, lehet, hogy vidám, lehet, hogy nyomasztó. Legyünk persze optimisták, és akarjuk, hogy szép legyen a nyarunk!

És persze legyen a pihenés, a felhőtlen szórakozás ideje, de azért jusson az órákból napokból arra is, hogy komolyabb dolgokkal is foglalkozzunk. Olvassuk el azt, amit már régen el akartunk olvasni, nézzük meg azt a filmet, amit már régen meg akartunk nézni, és utazzunk sokat, ha megtehetjük. Vízpartra, erdőbe, hegyekbe, távoli szigetekre és tengerre mindenképpen. De bárhová megyünk, vigyünk magukkal a Prémium magazin nyári számát! Találunk benne érdekes, fontos, hasznos, komoly és szórakoztató olvasnivalót, külön-külön, de akár egy írásban is így egyszerre.

Az elmúlt néhány hónap arról szólt a magazin életében, hogy közkeletű szóval a brandet, a márkanevet, minél ismertebbé tegyük. Azt gondolom, máris sikerrel. Egyre többen tudják a megyében, hogy mi az a Prémium magazin, egyre többen látogatják facebook- profilunkat, egyre többen lájkolják és osztják meg. Egyre többen vásárolják a lapot, és szépen nő előfizetőink száma is.

Ez egyfajta visszaigazolás szerkesztőink és szerzőink számára, hogy jó úton járnak, s hogy az a fajta kötődés, lokálpatriotizmus, amiről híresek a Vas megyeiek, ebben az esetben is működik, mert értéket teremt és értékeket mutat meg.

Nem emelnék ki egyetlen írást sem a magazinból, mert valamennyi jó írás és mert a magazin szerkesztőinek szándéka szerint egymásra épülnek, és egymást erősítik. Ha mégis, hát ajánlom figyelmükbe az olaszfai fiatalokról készült riportot. Szívet melengető történet.

Halmágyi Miklós főszerkesztő

Címkék#prémium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!