Hétvége

2016.01.02. 09:06

Murai Kovács Szabolcs filmekről és fociról

Konti Zoltán asztalosmester kérdezte Murai Kovács Szabolcstól, hogy készít-e még filmeket és futballozik-e!

Peltzer Géza

A FILMKÉSZÍTÉS olyan, mint egy rossz szokás. Nehéz elhagyni, főleg, ha társak is segítik az alkotást. A TOP Média Film stábjával szívesen vágok bele új ötletekbe. Nemrég a Vasi Hegyhát kulturális örökségeiről készítettünk filmet, és újból rádöbbentem arra, nem kell több ezer kilométert utazni, hogy csodára bukkanjunk. A szombathelyi kosárlegendáról, a maximalista Kálmán Laciról is ezért készítettünk filmet, és tervezünk újabb sport dokumentumfilmet, amelynek jelenleg az ötletelős időszaka zajlik. Talán ez a legizgalmasabb rész.

AMI A FOCIT illeti, fájó szívvel kellett belátnom, hogy amit nem tud felkészülten űzni az ember, azt kár erőltetni. Persze most is imádom a focit, szerintem a legjobb eszköz a fizikai képességek és a személyiség fejlesztésére. Küldetésemnek tartom, hogy azokat a lurkókat, akiket mások nem tartanak különösebben tehetségesnek, megtanítsam arra, hogy nyitottak legyenek a tanulásra és ne adják fel. Jelenleg a vasi ifjúság számára szervezek programokat.

Ennek kapcsán kérdezném dr. Szabó Gábortól, hogy 2016-ban is lesz-e Diákkarnevál?

A staféta következő vendége:

dr. Szabó Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!