Hétvége

2016.01.16. 12:40

Saféta Villányi Eszterrel

Dr. Szabó Gábor azt kérdezte Villányi Esztertől, hogy a diákkarneválon részt vesz-e a Burgenlandi Magyar Kultúregyesület és a felsőőri testvériskolák?

Peltzer Géza

A BURGENLANDI MAGYAR KULTÚREGYESÜLET csoportvezetőjeként jelen voltam a szombathelyi KLIK és a kultúregyesület között megkötött megállapodás aláírásakor. Mivel az oktatási intézmények között, valamint a kultúregyesület diákszínpada között is kölcsönös kapcsolat alakult ki, biztosan állíthatom, hogy Oberwart/Felsőőr iskolái és kultúregyesületi csoportjai részt fognak venni nemcsak a diákkarneválon, hanem a Savaria karneválon is.

A DIÁKSZÍNPAD rabszolgavásárral és esti színházi előadással is fellépett a diákkarneválon. Garanciánk is van arra, hogy 2016-ban is részt veszünk a Savaria Történelmi Karneválon, hiszen például az egyesület énekkörét is újra meghívták  a Művészetek utcájába.

A stafétát átadom Szendi Zsuzsának, a Testvérvárosi Egyesület elnökének, és kérdezem, hogy egyesületük milyen részt vállal a Savaria Történelmi Karnevál és a Szent Márton jubileum ünnepságsorozat szervezésében?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!