Hétvége

2017.05.06. 11:01

Staféta dr. Hende Csabával

MÉSZÖLY GÉZA dr. Hende Csaba országgyűlési képviselőtől kérdezett: hogyan lehet vonzóvá tenni az emberek számára az új sportkomplexumot?

Vadas Krisztina

JELENTŐS dolog, hogy a kormány ingyenesen Szombathelynek adományozta a Haladás-ingatlant. Ennél is jelentősebb az, hogy állami költségvetésből építik fel a sportkomplexumot, amelyben a Haladás szinte valamennyi szakosztálya új otthont kap. Remélem, hogy úgy sikerül gondoskodni az üzemeltetésről is, hogy az Szombathelynek semmilyen pluszterhet ne jelentsen.

A LEGFONTOSABB azonban az, hogy a számos sportág mellett közösségi térként, kulturális események színtereként is használjuk majd a sportkomplexumot: koncertek, tömegrendezvények helyszíne lesz. Azzal, hogy eltűnik a kerítés, egy mindenki által használható, élvezhető, új minivárosközpont alakul ki.

HOGYAN lehet oda becsábítani az embereket? Hát, kedves Mester, úgy kell játszani továbbra is, mint manapság!

A STAFÉTÁT Takács Balázsnak adta át. A kérdése hozzá: miben látja Szombathely fejlődésének lehetőségeit egy gazdasági vezető szemszögéből?

A staféta következő vendége:

Takács Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!