Hétvége

2016.08.20. 18:37

Staféta Dr. Kondora Bálinttal

Schimmer Roberta azt kérdezte dr. Kondora Bálinttól, a megyei közgyűlés elnökhelyettesétől, hogy munkáját miképp tudja összeegyeztetni a táncos múlttal és a biciklis hobbival.

Peltzer Géza

- Több mint két évtized aktív táncolás után jöttem rá, hogy ezt a hobbimat nem tudom teljes erőbedobással folytatni. Ez az időpont - bár nem volt tudatos - szinte pontosan egybeesett a megyei alelnöki megbízatásom kezdetével. Ám a táncos múlt nem hátrány a politikában, sőt azt tapasztaltam, hogy sok korábbi táncos ismerős tevékenykedik a közéletben, akár intézményvezetőként, akár minisztériumi munkatársként.

Persze a közösség és a mozgás is nagyon hiányzott az életemből, ezért kerestem új elfoglaltságokat magamnak. Most úgy tűnik, hogy a biciklizés mellett teszem le a voksom, Sárváron van is egy nagyon jó kis csapat akikkel folyamatosan túrázunk. Emellett örülök, hogy a megyei fejlesztések tervezésénél többek között kerékpárút fejlesztésekkel is foglalkozhatok, így a munkám és a hobbim szinte összeér.

A stafétát átadom Vancsura Miklósnak, a sárvári fürdő igazgatójának. Kérdem tőle, most a szezon vége felé: hogyan értékeli az idei nyarat, lesz-e látogatórekord? Milyen az új csúszdák fogadtatása?

Címkék#staféta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!