Hétvége

2015.02.21. 11:10

Staféta dr. Simon Tamással

Mi a kapcsolat a fogászat és a blues között? - kérdezte Koller László szobrász, basszusgitáros, tanár dr. Simon Tamás fogorvostól.

Bajdó Bettina

- Az én életemben a fogászat és a blues között időbeli kapcsolat van. Az egyetemi éveim alatt jegyeztem el magam a zenével, és ez a jegyesség a mai napig tart. Nem mondanám rá, hogy hobbi, ez sokkal több annál. A pályám elején még életforma volt, de ma is nagyon fontos része az életemnek. Két zenekarban is játszom, az egyik a Boogie Thing, a másik pedig Westend Blues. Ez utóbbival nemsokára fel is lépünk, tavasszal lesz koncertünk márciusban vagy áprilisban a Mojo Clubban. Bár a munkám lefoglal, de azt gondolom, mindenre lehet szakítani időt, amire az ember szeretne. Én gitáron játszom, autodidakta módon tanultam. Azt hiszem, hogy ebben a műfajban ez a gyakoribb. A zene és a munkám mellett van még egy hobbim, szeretek vitorlázni.

Máriás Zsolt zongoraművészt kérdezem, hogy mióta foglalkozik zeneszerzéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!