Hétvége

2017.07.08. 09:08

Staféta Kirchknopf Gergővel

TOLNAI ÁKOS Kirchknopf Gergőtől, az Ocho Macho zenekar frontemberétől kérdezett: hogyan fogadták a rajongók az új video-klipet, hogyan állnak az új album munkálataival?

Vadas Krisztina

HÉTFŐN jelent meg az új videoklipünk a Dönts! című dalhoz, kedden már több mint 6 ezren látták. Pozitív a fogadtatás: nemcsak a zene lendületével, hanem a szövegével is tudtunk adni valamit a hallgatóknak. Amit el szerettünk volna érni, azt sikerült. A zenei tévécsatornáktól szintén jó visszajelzéseket kaptunk.AZ ÚJ ALBUMRA még három dalt fel kell énekelnem, és készen vagyunk.

Erről a lemezről még egy számot szeretnénk a megjelenés előtt megismertetni a világgal. Ez teljesen más stílusú lesz, az eddigi Ocho Macho-daloktól eltérő hangszereléssel, így reméljük, hogy még szélesebb rétegeket el tudunk érni a zenénkkel. Az album megjelenése pedig ősszel várható.

Kirchknopf Gergő

A STAFÉTÁT Király Gábornak, a Haladás kapusának adta tovább.

A kérdése: hogyan éli meg azt, hogy miközben ma már a nevével termékeket reklámoznak, mégis ugyanolyan élvezettel tanítja a gyermekeknek a focistakapus lét alapjait?

A staféta következő vendége:Király Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!