Hétvége

2015.03.28. 12:29

Staféta László Gergellyel

Milyen hatással van a brókerbotrány az emberek megtakarítási szokásaira? - kérdezte Czenek László László Gergelyt, az egyik biztosító helyi kirendeltségének fiókvezetőjét.

Budai Dávid

2006 óta dolgozom pénzügyi tanácsadóként. Az emberek mindig megtalálták a pénzüknek a megfelelő helyet, és a biztosító adta biztonság mindig a befutók között volt. A mostani időszak nyertesei a biztosítók, a bankok és az ingatlanpiac lehetnek. Az elmúlt időszakban nőtt az érdeklődés biztosítónk megtakarítási termékei és szolgáltatásai iránt. Ez nem meglepő, hiszen a biztosítói piac a brókercégektől elkülönülten működik. Az ügyfelek nemcsak garantált hozamú befektetéseket keresnek, hanem néhányan a magasabb kockázatot is bevállalják. Azért bátrabbak, mivel egy ingyenes figyelőszolgáltatás van beépítve a szerződéseinkbe, ami biztonságba helyezi pénzüket egy rossz időszak előtt. A legkeresettebb termék továbbra is a nyugdíjbiztosítási kötvény.

Kiss Gábor szabót kérdezem: lehet-e valaki jól öltözött és jó megjelenésű úgy, hogy figyelmen kívül hagyja a divatot?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!