Hétvége

2015.04.24. 18:15

Staféta Nagy Balázzsal

Ezúttal a staféta vendége Nagy Balázs, egy szombathelyi fagylaltozó tulajdonosa, akit arról faggattunk, milyen különlegességekkel készül az idén.

Budai Dávid

- Minden fagylaltunk különleges a maga nemében. Helyben főzött kézműves fagylaltjaink az idei évben sem nélkülözik a kiváló minőséget. Mind ízben, mind állagban valódi élményt nyújtanak. A tavalyi évtől kezdve már nem csak a belvárosban, de az egyik külterületi bevásárlóközpont előtt is várjuk a fagyik szerelmeseit! Természetesen a hagyományos alapízek mellett a nálunk már jól megszokott különlegességek, mint az ibolya, a sajttorta, a menta, illetve a teljesen tejmentes étcsokoládé fagylaltunk idén is megtalálható a kínálatunkban. Természetesen lesznek új ízek, de ez legyen meglepetés. Az igazán jó kézműves fagylalthoz elengedhetetlen a szakértelem, a technológia és a kiváló minőségű alapanyagok. Ha mindez megvan, „csak" egy pici szív kell hozzá, ettől lesz az íze igazán különleges.

Rózsa Dánielt, a Haladás kapusát kérdezem, ha a futballpályafutása nem úgy alakult volna, milyen területen tudná még elképzelni magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!