Staféta Rózsa Dániellel

2017. augusztus 13., 07:30 szerző: Pum András
komment
SIMON ÁDÁM csapattársától, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás kétszeres válogatott kapusától, Rózsa Dánieltől kérdezett: hogy érzi magát műtétje miatti kihagyása után? Várja-e már, hogy az új stadionban védhessen?
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

EGYRE jobban vagyok, az utóbbi három-négy hétben már a csapattal együtt edzettem, teljes értékű munkát végeztem. Érzem magam is, egyre jobban erősödik a lábam. Azt, hogy mikor térek vissza, egyelőre nem tudom megmondani, de úgy látom, pár hét és teljesen rendben leszek. Elsősorban nem is lelkileg, fizikailag volt nehéz átvészelni a tavaly decemberi műtét utáni időszakot, viszont amikor edzésbe álltam, nem féltem, hogy ismét megsérülök. Drukk volt bennem a hosszú kihagyás miatt, de félelem nem.

ÖRÜLÖK, hogy Szombathely olyan létesítménnyel gazdagodik, amelyet a múltban elért eredményei alapján megérdemelt. Nagyon várom már, hogy beköltözzünk.

A STAFÉTÁT Hováth Alexnek, az ob I-be jutott AVUS vízilabdacsapat kapusának adta tovább Rózsa. Kérdései: mit vár a legmagasabb osztályban? Várja-e már, hogy az új uszodában védhessen?

Pum András

2017. augusztus 13., 07:30 szerző: Pum András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...