Hétvége

2015.01.25. 10:46

Staféta Szabó Bence Paszkállal

Milyen képzőművészeti munkán dolgozik most? - kérdezte az elmúlt héten Tóth Máté Szabó Bence Paszkál képzi ábrázolás szakos, egyetemi hallgatót.

Bajdó Bettina

 

- Most két projekten dolgozom, bár igazán egyiket sem lehet képzőművészet jellegűnek mondani. Az egyik, Lethya-A Fehér Kristály Legendája nemrég megjelent fantasy trilógiához bemutatkozó reklámfilmet forgatok.

A projekt ez év közepén fog megvalósulni, izgalmas feladat, kihívás számomra. Az írókkal és pár taggal bővülve csapatban dolgozzuk ki, tervezzük meg a tartalmi, és az egyéb részleteket. Az írók bizalmát élvezve szinte mindenben szabad kezet kaptam. A másik egy zenei projekt. Az elmúlt években zeneszerzéssel foglalkoztam, főleg zongoradarabokat írtam. Ezeket albumba rendeztem, minden darabhoz egy képet készítek, ami vizuálisan is kifejezi azt, amit hangokban fogalmaztam meg. Hosszabb távú célom, hogy ezekből lemezfelvételt készítsek, és kottával együtt ki lehessen adni.

Tóth Gergő filmest kérdezem, hogy van-e készülőben új film.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!