Hétvége

2015.02.01. 10:42

Staféta Tóth Gergellyel

Van-e készülőben új film? - kérdezte Szabó Bence Paszkál Tóth Gergely filmest.

Bajdó Bettina

Többféle kategóriában is készülnek filmek. Bár ezek jórészt még csak tervek, amik a megvalósulás lehetőségének különféle szintjein állnak. Két komolyabb reklámszpot forgatásának előkészítését kezdtük meg, és egy budapesti nagy hotel image filmjén tárgyalunk, ami tulajdonképpen egy egyedülálló, Budapesthez köthető életérzést fogalmaz majd meg. Úgy állnak a csillagok, hogy egy induló TV-sorozat egyik operatőre lehetek Budapesten, azonban ennél többet nem szabad mondanom.

Ezen kívül pedig nagyon szeretném művészi módon végigforgatni a magyarországi Kéktúra útvonalat. Évek óta megy a tervezgetés egy Kínában forgatott, teákról szóló dokumentumfilm ügyében is. Egy pesti rendezővel egy egész estés játékfilm előkészítését tettük meg az elmúlt fél évben. Tulajdonképpen csak a pénz hiányzik. Szombathelyen játszódik, szkeccsfilmes elemeket és sok szarkazmust tartalmaz.

Benkő Péter fotóst kérdezem, hogy mi jelenti neki a legnagyobb kihívást a fotográfiában.

A staféta következő vendége:

Benkő Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!