Hétvége

2014.12.20. 15:59

Staféta Tóth Kálmánnal

Milyen programokat szervez jövőre a Vasi Múzeumbarát Egylet? - kérdezte Bajzik Zsolt történész Tóth Kálmánt, az egylet titkárát.

Bajdó Bettina

- Felsorolni is nehéz lenne 2015-ös programjainkat. Az év első negyedét biztos, hogy egy megjelenő kötet kiadása foglalja majd le. 1945 márciusában érte Szombathelyt a legpusztítóbb bombázás. Czirók Zoltán nagyívű kutatásokat végzett ebben a témában, járt több helyütt is a világban, hogy adatokat gyűjtsön. A tavasz ennek a kötetnek a bemutatására épül, előadásokat is tervezünk. Természetesen nem feledkezünk meg a találkozóinkról sem.

Fotó: VN archív

Havi egy alkalommal várunk mindenkit szeretettel, akit érdekel egy kicsit a magángyűjtemények, a jeles, de jobb sorsa érdemes épületek története. Aktív az ifjúsági klubunk, és természetjáróink is kéthetente tesznek hosszabb túrákat.

Dr. Grasselly Magdolnát, a Markusovszky kórház Perinatális Intenzív Centrum részlegvezető főorvosát kérdezem arról, hogy miért ezt a szakterületet választotta?

A staféta következő vendége:
dr. Grasselly Magdolna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!