Hírek

2011.03.05. 19:27

Ausztriából érkezett A béke lángja

Ausztriából érkezett A béke lángja az Új-Ebergényi kastélyba: az elismerést Pammer István, az Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusának konzulja vehette át az alapítóktól.

Nagy Ildikó


Az Ausztriában bejegyzett Alapítvány a békéért rangos elismerését, A béke lángja díjat vehette á szombaton az Új-Ebergényi kastélyban  Pammer István, az Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusának konzulja.

A kőbe ágyazott diófa szobrocskát és a mellé járó oklevelet az alapítvány elnöke és elnökhelyettese,Herta Margaret Öfferl és Habsburg-Lotharingiai Sándor hozta el és adta át a díjazottnak.

A béke lángját olyan személyeknek adományozzák az alapítók, akik nemes, pártoktól és országhatároktól független tevékenységükkel már bizonyítottak.

Pammer Istvánt, az Európai Borlovagrend   vasszécsenyi központtal megalakított, ma már 744 tagot számláló magyarországi konzulátusának első emberét a borlovagrend szenátusa javasolta a kitüntetésre.

- Békével és örömmel gyakorolni a vállalt tevékenységet, biztonságot és megbízhatóságot sugározni: erre kell, hogy emlékeztesse ez a láng - mondta az elismerést átnyújtó Herta Margaret Öfferl Pammer Istvánnak, aki lovagrendi társai jelenlétében vette át, majd köszönte meg az elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!