Hírek

2014.01.13. 20:00

Nőt vert a szombathelyi kosaras? - Nyomozás, hallgatás

A hét végén jött a hír, hogy az egyik budapesti egyesületben kosárlabdázó női játékos feljelentést tett, miután szilveszter éjszakáján Szombathelyen megverte őt a Falco egyik játékosa.

Tóth Gábor

Gyorsan kiderült, Will Tamás, a Falco-Trend Optika KC NB I. A-csoportos kosárlabdacsapatának 26 esztendős kapitánya érintett az ügyben. A játékos vasárnap türelmet kért lapunktól, mondván, amíg a vizsgálat nem zárul le, nem kíván nyilatkozni az ügyről. Ezt hétfőn a Szombathelyi Televízió sportműsorában is megerősítette – kiegészítve annyival, hogy amíg a vizsgálat zajlik, addig lemond csapatkapitányi tisztségéről.

A kamerák előtt Will Tamás elárulta azt is, hivatalos értesítést még nem kapott arról, hogy zajlik-e eljárás ellene.

A Falco KC közleményt ígért az eset kapcsán, ám a hétfői nap folyamán – estére – a klubvezetők meggondolták magukat, így a közlemény elmaradt...

Bár a hölgy a feljelentést Budapesten tette, az illetékességi szabályoknak megfelelően az ügyet áthelyezték Szombathelyre. Annyi új fejlemény azért van az ügyben, hogy Szombathelyi Rendőrkapitányág nyomozást rendelt el súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt. A nyomozást nem ismeretlen tettes ellen folytatják, ám arra még nem derült fény, hogy esetleg Will Tamás adna-e munkát a szombathelyi nyomozóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!