Hírek

2015.12.17. 14:47

5 karácsonyi ajándék, amelyet sose adjunk nőknek

A sorozat folytatódik: néha hiába kutatunk órákat a tökéletes karácsonyi meglepetés után, akkor is hibázunk. Íme, az öt legrosszabb ajándék hölgyismerőseinknek!

Rákos Bianka

Köztudott tény hogy nőnek vásárolni nehéz, kész aknamező. Egyetlen rosszul megválasztott meglepetés. és rosszabb esetben sértődésbe fullad a kellemesnek ígérkező karácsonyi vacsora. Azért annyira nem könnyű mellényúlni. Mi, hölgyek ugyanúgy örülünk egy szál virágnak, mint egy nyakláncnak ha szeretetből kapjuk, ennek ellenére azért érdemes szót ejteni azokról a dolgokról is amelyeket ajánlatos elkerülni, főleg az ünnepekkor.

1. Kondibérlet

Vajon kell ecsetelnünk mért nem ez a tökéletes ajándék? A mai világban mindenhol agyon photoshoppolt, tökéletes alkatú cicababák néznek le ránk, emiatt pedig a legtöbben kövérnek hisszük magunkat akkor is, ha nem kellene. A kondibérlet csak olaj lehet a tűzre, hiszen azt üzeni vele az ember: nem vagyunk elég csinosak. Ilyen meglepetés mellett Önök szerint milyen érzés lenyelni a bejglit?

2. Kis szobrok, mütyürök avagy a porfogók

Már a férfiajándékozás hibáit taglaló cikkünkben is említettük, hogy az egyik legrosszabb ötlet, ami megfordulhat az ember fejében az ünnepek előtt, hogy bemegy a legközelebbi ajándékboltba, és vesz valami viccesnek szánt elefántszobrot. Nem is lenne baj, ha például nyaralásból térnénk haza és szuvenírként vinnénk, de karácsonyra nem a legjobb választás. Egyértelműen azt sugallja, hogy az ajándékozó nem szánt elég időt a vásárlásra, és nem vagyunk fontosak neki.

3. Háztartási kellékek

Bár vannak ellenkező jelek, mégis csak a női egyenjogúság idejét éljük, ezért telik csupán egy erőltetett mosolyra, ha a fa alatt nem találunk mást csak új serpenyőt vagy turmixgépet. Ha a hölgynek, akit meg szeretnénk vele lepni, nem hobbija a főzés vagy a takarítás, akkor vessük el az ötletet!

4. Epilátor, szőrtelenítő krém

Mivel a nők igényesek a külsejükre, a szőrtelenítő eszközök, a kondibérlethez hasonlóan, igen kiábrándítóak tudnak lenni. Rossz érzést kelthetnek, mivel olyan érzésünk támad, mintha nem foglalkoznánk eleget magunkkal.

5. Nagymamás, karácsonyi mintás pulóver

Az ízléstelen pulóverek már régen sem számítottak jó ajándéknak. Hiába kényelmesek, az ünnepi vacsorán kívül valószínűleg sosem hordana ilyeneket senki sem. Főleg nem az utcán. Azért ha kézzel készült, más a helyzet, de olyankor érdemes puhatolózni a hölgy ízléséről, és utánanézni a jelenlegi divatnak.

Varga Angéla (22) ápolónő

Az egyik legigénytelenebb karácsonyi ajándék a tusfürdős csomag. Tapasztalataim szerint az emberek ezt választják, ha nem akarnak sokat bíbelődni az ajándékvásárlással. A karácsonyi mintás ruhadarabok szintén borzasztóak. Drágák, és szerintem nem is tudja kihasználni, aki kapja.

Kovácsné Renovácz Edit (33) varrónő

Az olyan ajándékokat nem szeretem, amelyekkel dolgozni kell. Ilyen a porszívó vagy a különböző háztartási kellékek. Karácsonyra azért ennél személyesebb kell.

Kovács Kamilla (18) tanuló

Mindennek örülök, ha szívből kapom, azonban gyertyáknak illetve tejbevonó masszás, olcsó csokoládéknak kevésbé.

Kapcsolódó cikkek:

5 ajándék, amelyet sose adjunk vasi férfinak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!