Hírek

2017.04.17. 18:57

A 84-es főúton is ellenőriztek a rendőrök

Körkép - Nem volt kevesebb a rendőr a vasi utakon a húsvéti hosszú hétvégén, sőt. Az alkoholszonda is előkerült az ellenőrzések alkalmával.

Bakos Ágnes

A 84-es főúton Tompaládonynál ellenőrizték tegnap az autósokat a rendőrök: a balesetek megelőzése volt a célja a fokozott rendőri jelenlétnek húsvét másnapján. Hogy pontosan hány alkoholszondát használtak el, arról még nem készült összesítés, de az igazoltatások alkalmával előkerült az is. Az ittas vezetők kiszűrése, az okmányok érvényessége mellett ellenőrizték a passzív biztonsági eszközök használatát, valamint a jármű megfelelő kivilágítását is.

A hosszú hétvége első felében Szentgotthárdnál volt „razzia". Akkor három helyszínen  ellenőriztek a rendőrök, és három óra alatt kétszáz autós fújt szondát; kiderült, hogy ketten ültek ittasan volán mögé. Az egyik sofőrtől azonnal elvették a jogosítványát, a másik esetben közigazgatási eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!