Hírek

2017.03.16. 19:15

A címeket nézi először, 40 éve olvassa a Vas Népét

Szombathely - Horváthné dr. Szöllősy Ilona pszichológus még a hetvenes években, az édesanyjától „örökölte” a Vas Népe-előfizetést, és azóta is ez az egyetlen sajtótermék, amelyet megrendel.

Tersztyánszky Krisztina

Rengetegfelé dolgozik, ennek ellenére a címeket már reggel átfutja minden nap, és amikor délután hazaér, egy kávé mellett kényelmesen folytatja az újságolvasást. Különösen a szombathelyi programokról, fejlesztésekről készült beszámolókra kíváncsi, de mindig képben van az egész megye történéseit illetően is. Ha nem is olvas el mindent - hiszen arra nincs ideje -, legalább átfutja, gyorsolvasással szemlézi a leírtakat.

Horváthné dr. Szöllősy Ilona magazinok helyett is a Vas Népét olvassa
Fotó: Nagy Jácint

Mindig felfigyel arra, ha lapunkban a szakmájával kapcsolatos, pedagógiai, gyermeknevelési írásokat talál. Ezekből szívesen olvasna többet is, hiszen tapasztalata szerint sok szülő nagyon tájékozatlan  ebben a témában. Előfizetője a vasárnapi újságnak is, az abban található olvasnivaló helyettesíti számára a bulvárosabb, szórakoztató magazinokat. Mivel műsorújságot külön nem járat, örömmel fogadta a hírt, hogy a Vas Népében ezután minden héten a korábbinál terjedelmesebb, részletesebb tévéműsor-mellékletet találhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!