Hírek

2016.11.06. 12:55

A forradalom leverésére emlékeztek – Körmenden és Szentgotthárdon is

Körmend, Szentgotthárd – Tizedik alkalommal szervezett a két vasi városban megemlékezést november 4. alkalmából a Jobbik és a párt ifjúsági tagozata.

Bakos Ágnes

Pénteken emlékezett a Jobbik Magyarországért Mozgalom és Ifjúsági Tagozata Körmenden és Szentgotthárdon is az 1956-os forradalom és szabadságharc vérbefojtásának 60. évfordulójáról.

Fotó: Jobbik

– Mindkét mindkét városban tizedik alkalommal került sor erre az eseményre a párt szervezésében – hangsúlyozta Bana Tibor, a párt országgyűlési képviselője.

Körmenden Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik körmendi választókerületi elnöke mellett Szabadi István református lelkész és Takó Péter, a körmendi Jobbik IT elnöke mondott beszédet. A rendezvényen képviseltette magát a Batthyány Lovasbandérium, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, valamint Vörös Attila személyében a KASZT is.

Szentgotthárdon Bana Tibor és Lábodi Gábor, a Jobbik Vas megyei közgyűlési és szentgotthárdi önkormányzati képviselője emlékezett meg röviden a 60 évvel ezelőtt történtekről, '56 hőseiről és mártírjairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!