Hírek

2016.10.12. 18:57

A lakók régi álma vált valóra - Megújult az Alkotmány utcai garázssor környéke Sárváron

Sárvár - Hatvanmillió forintból fejlesztettek az Alkotmány utcában. Megújult a garázssor környéke.

Cseszkó Tamás

- Régi vágya volt az itt élőknek, hogy felújítsuk az Alkotmány utcai garázssor környékét - mondta el lapunknak Varga Jenő, a körzet önkormányzati képviselője, aki hangsúlyozta, folyamatosan egyeztet a választóival, így mindig tudja, melyek a legfontosabb teendők. Azt már Kondora István, a város polgármestere tette hozzá, hogy 1995 óta jelezték a környéken élők, hogy szükség lenne a felújításra. Most 60 millió forintot adott a város, amelyből sikerült a korábbi kavicsos területet leaszfaltozni, és a bevezető útszakasz is új burkolatot kapott. A polgármester hangsúlyozta, a következő időszakban tovább folytatódnak a sárvári útfelújítások, a héten megkezdődhet a Kinizsi utca korszerűsítése.

Kondora István, Ágh Péter és Varga Jenő vágta át a szalagot Fotó: Cseszkó Tamás

A rendezvényen részt vett Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője, aki kiemelte, hisz abban, hogy az elvégzett munkának van értelme és hozadéka. - Ha körbenézünk Sárváron, láthatjuk, hogy folyamatosan fejlődik a település. Van, hogy kisebb, van, hogy nagyobb volumenű fejlesztéseket sikerül végrehajtanunk. Dicséret illeti az önkormányzat vezetését és a körzet önkormányzati képviselőjét, akik meghallgatva az itt élők igényét, megtettek mindent azért, hogy méltó körülményeket teremtsenek - fogalmazott a politikus. Ágh Péter arról is beszélt, hogy Sárváron több útfejlesztés tudott és tud megvalósulni, helyi és kormányzati támogatások felhasználásával. A polgármester a rendezvényen megdicsérte az Alkotmány utca 18-as és 20-as szám alatt lakókat, akik saját erőből, saját forrásból újították fel a háztömböket. - Bízom abban, hogy a környékbeli épületekben élők „irigysége" odáig fajul, hogy folytatni fogják a felújításokat. A szalagátvágás után a körzet képviselője megvendégelte az avatáson megjelenteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!