Hírek

2017.04.19. 17:50

Visszatérő probléma a szemétdomb az utca végén, elkeseredettek a lakók

Kint van a tábla, hogy szemetet lerakni tilos. Hiába. Hetente kitakarítják az utca végét, azt is hiába. Valakik úgy gondolják, hogy az szemétlerakó.

Bakos Ágnes

- A múltkor tele volt éttermi cuccokkal, több ember hordja ide, az biztos - panaszolták a szeméthalom mellett a lakók a Mező utcában. Csendes, zöld környék - csak az illegális szemét keseríti meg a mindennapjaikat. Autógumi, műanyag szemét, ételmaradék: van minden a kupacban. Szó szerint csak néhány órányi "szünet" van, ezt mesélték. Csütörtökönként viszik el a szemetet a lakóktól, akkor elhordják ezeket a zsákokat is. Pedig nem lenne dolga, kötelessége a szolgáltatónak: a nem a gyűjtőpontra kitett szemét illegális hulladéknak minősül. Hiába a szép szó, a felhívás a táblán, hiába takarítják ki a területet, "újratermelődik" a szemét. Hogy mit tehetnek a lakók? Már feljelentést fontolgatnak, hiszen ők sem szeretnének szemétkupacok között hazamenni minden nap...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!