Hírek

2016.10.05. 09:11

A rendőrség a lakosság segítségét kéri!

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen személlyel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen forgalmi rendszámú, MAN típusú járműszerelvény közlekedett a 74-es számú főútvonalon Vasvár felől Győrvár irányába pénteken délelőtt. A nyergesvontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló autó haladása során, a főút 69+650 kilométerszelvényénél nekiütközött egy, a szemközti sávban haladó tehergépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének, amelynek következtében a jármű bal oldali ablaka betört. A balesetet követően a jármű vezetője megállás nélkül távozott a helyszínről.

Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt.  A közlekedési balesetben érintett jármű különös ismertető jele, hogy a kabinjának elején található lökhárító és a kabin alsó lépcsője piros színű; az ajtó alsó része, a sárvédőív, valamint a kabin oldalüvege mögötti rész pedig kék színű. A fülke többi része fehér színűre festett.

A kabinhoz kapcsolt félpótkocsi piros ponyvás, amelyen fehér színű „Transport Logistics WINS S.A.” felirat található. A Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!